Toyota samochód za 38 tys PLN

16 Lis 2014, 15:52

Witam. Mam możliwość kupić samochód TOYOTA sedan 1.4 d4d diesel z 2010r wersja PREMIUM z przebiegiem 64 tyś w cenie 38 000,00 PLN (rysa na prawych przednich drzwiach). Czy możecie mi podpowiedzieć czy warto. Czy samochód mało pali oraz czy jest bardzo awaryjny. Samochodem będę robił rocznie ok 20 tyś. Z góry dziękuję za wszystkie dobre rady.
muran
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 03 2010
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: alfa
Silnik: 1.0 tdi 90
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

16 Lis 2014, 17:07

jak przebieg jest prawdziwy to wg mnie warto, bo ten silnik, mało pali i nie jest skomplikowany konstrukcyjnie
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

16 Lis 2014, 17:45

Jak najbardziej warto brać, tylko uważaj bo na flotach to jeździ ale na szczęście nie w takim stopniu jak Focusy czy Astry
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Objaśnienia skrótów motoryzacyjnych
    PPS - Prestige Performance Sedan (mocny silnik, napęd 4x4 [AWD, Haldex lub VCU], osiowe LSD lub VCU, sedan) PPH - Prestige Performance Hatchback (mocny silnik, napęd 4x4 [AWD, Haldex lub VCU], osiowe LSD lub VCU, hatchback) ...
    Jak spać podczas wyprawy samochodowej?
    Wyjazdowe pomysły na nocleg to prawdziwa karuzela. Do dyspozycji mamy kempingi, agroturystykę, hotele i… własne samochody. Oto kilka sposobów, jak urządzić się z noclegiem i które rozwiązanie może być ...