Witam właśnie kupiłem Toyote Yaris 1.0 benzyna jest ona z 99' roku ale modelem 2000roku. No i do was taka proźbe co sądzicie o tym samochodziku ?? Powiedzcie mi coś o tym silniku czy jest on wytrwały czy się psuje ?? Czekam na szybkie odpowiedzi
yaris to bardzo porządny samochód , możesz spać spokojnie , ten silnik 1.0 jest dobrą opcją w yarisach , na taki mały samochód te silnik wystarcza , wiem bo wujek teraz kupił takie trzy ;]
[VAN-B] A2 1,6 / Fusion 1,6 / Musa 1,4 / Meriva A 1,6 / Modus 1,4 Podstawowe kryteria zestawienia: - Van segmentu B - silnik benzynowy o mocy ok. 100KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A2 1,6 FSI - 115KM - Ford Fusion ...
[SUV-C] Kuga 2,0 / CR-V 2,2 / Sportage 2,0 / Koleos 2,0 / Tiguan 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV segmentu C - silnik diesla o mocy ok. 140KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2010 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Ford Kuga mk1 2,0 TDCi - 140KM - Honda CR-V ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.