29 Paź 2017, 23:01
Witam w 2011 kupiłem używaną Toyote Yaris z 2008 roku wersja sol. Samochód był sprzedawany oczywiście jako bezwypadkowy. W zeszłym roku przy naprawie wadliwej klimatyzacji wyszło, że auto miało jednak wypadek i przednia belka jest pogięta. "Blacharz artysta to robił" cytując mojego mechanika. 2016 już było za późno na jakieś roszczenia. Pytanie moje brzmi jaka jest uczciwa cena rynkowa za takie auto? Na ogłoszeniach jak daję to widzę powypadkowe, ale nienaprawione albo bezwypadkowe... Nie chcę nikogo naciągać, auto dobrze się sprawuje. Szwankowała jedynie klimatyzacja, ale jest naprawiona. Martwią mnie jedynie poduszki powietrzne. Podejrzewam, że tam teraz nic nie ma. Takie otwarcie to podobno jednorazowa sprawa. Autem jeździ moja żona, dlatego martwię się co by było w przypadku jakiegoś wypadku. Myślę, żeby to auto sprzedać. Nie mam zamiaru ukrywać wiedzy o tej belce. Tylko ile to może być warte? Widziałem, że ktoś złom wystawiał po 10 tysięcy ale najtańsza yaris z tego roku sprawna po 14 oczywiście bezwypadkowa.
Ostatnio edytowany przez
nowisek, 30 Paź 2017, 14:43, edytowano w sumie 1 raz