Toyota Yaris Verso

06 Lut 2015, 09:43

Co sądzicie o ww, samochodzie jako alternatywę dla niechcianego już Peugeota. Samochód będzie poruszał się głównie po dużym mieście (Wrocław) i od czasu do czasu dłuższa trasa (morze, góry).

Proszę o opinie
mumingo
Aktywny

Miejscowość: Trzebnica/Wrocław

06 Lut 2015, 17:29

Technicznie to Yaris, a to bardzo udane auto. Problemem, może być potem odsprzedaż, bo to trochę udziwnione auto i ludzie wolą poszukać Corolli lub zwykłego Yarisa
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

10 Lut 2015, 11:24

nie będę miał z nim większych problemów? Auto jest przestronne więc będzie w razi "w" do gospodarstwa. Jak znajdę w fajnej cenie to nie będę chciał się go pozbywać...
mumingo
Aktywny

10 Lut 2015, 12:29

Fajne auto, spokojnie możesz kupić o ile wygląd akceptujesz :mrgreen:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

10 Lut 2015, 12:34

Całe życie zwracałem na wyglad samochodu i wychodziłem na tym jak zabłocki na mydle.. wygląd mi nie przewszkadza. swoje już wyszalałem więc potrzebuję teraz praktyczne i mało awaryjne auto.

Co sądzicie o tym egzemplarzu??

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
mumingo
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi museum mobile - mobilność jutra
    Audi museum mobile w Ingolstadt przedstawia wizję mobilności jutra. Na wystawie specjalnej "Audi future lab: mobilność ", od 6 grudnia 2012 r. do 17 marca 2013 r., można podziwiać inicjatywy producenta na temat silników ...
    BMW Zagato Roadster 2012
    BMW Zagato Roadster to eleganckie wcielenie BMW Zagato Coupé, Koncept jest niezwykle trójwymiarowy, szeroki i odznacza się masywnie wyprofilowanym przodem. Przednia sekcja została dynamicznie pochylona i osadzona ...