TrabiExpo 2008 Kraków

05 Paź 2008, 19:06

Zapraszam do oglądnięcia galerii zdjęć z TrabiExpo 2008! (Odbył się w tą sobotę, tych co widzieli zapraszam do dyskusji, tych co nie zdołali dotrzeć do oglądania ;)

Nie powiem bo zlot wypadł fajnie, chociaż troszkę zabrakło mi "super szałowego" rodzynka, bo owszem kilka można było znaleźć, ale chodzi mi bardziej o jakiś model, który by pozostawał długo w pamięci, zostawił niezatarte wrażenia.

Szkoda że organizatorom i oglądającym nie dopisała pogoda :/ Ale ta zawsze będzie niewiadomą. Męczący był również zespół, który grał zdecydowanie za głośno!!! Ja rozumiem, że chcieli się "pokazać", ale przez nich nie można było pogadać o oglądanych modelach! Już nie wspomnę, że rodzice małych dzieci (tych w wózkach), za bardzo nie mogli wszystkiego pooglądać, bo ich maluchy są wrażliwe na tak głośne dźwięki, więc omijali zlot szerokum łukiem. Ale koniec narzekania, przejdźmy do rodzynków, moje typy to:

Trabi ala:
- limuzyna
- taksówka
- pickup (pojazd na plażę?)

Za humor
- struś pędziwiatr
- monster truck (jak mnie stukniesz to cię zjem)

Za wygląd
- biały trabi "bad look"
- trabi w stylu samochodu z lat 50-60?

Oprócz tego jeszcze można było znaleźć kilka ciekawych modeli.
rally_jf
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy VW Polo R Supercar 570KM i napęd na cztery koła
    Nowe Polo R Supercar przygotowane przez Volkswagen Motorsport. Model z silnikiem o mocy 570 KM i z napędem na cztery koła został przygotowany z myślą o startach w Mistrzostwach Świata FIA w rallycrossie (WRX). Auto wygląda ...