Piter napisał(a):U mnie z video rejestratorami jeździli z tego co wiem;P znaczy się widziałem Vectrę, potem mówili, że jeździ za autami i mierzy prędkość, a tak to spokój.
u mnie postrach wśród piratów drogowych sieje Zafia OPC i Vectra V6 i stado Mondeo V6.Z tym głównie autostradę obsadzają.
ja wam powiem dlaczego tyle wypadków własnie na święta.
NIEDZIELNI KIEROWCY !!!!!! powinno się odbierać prawka osobą, które jeżdzą tylko w święta i niedziele !!!!!!
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
MORPHOZ - ciekawa stylistyka samochodu elektrycznego Samochód koncepcyjny Renault MORPHOZ z nadwoziem o długości 4,40 lub 4,80 m (w zależności od wersji) przy szerokości 2 m i wysokości 1,55 m to crossover z napiętymi i zmysłowymi liniami nadwozia. Jego stylistyka łączy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.