Transmiter FM

29 Lip 2009, 21:04

Chcę kupić transmiter FM do samochodu i przeszukując allegro można znaleść oferty od 5 do nawet kilkuset złotych. I pytanko czym się one różnią i jaki będzie najlepszy i jak najtańszy.
warzywo
Aktywny

Miejscowość: PZN

30 Lip 2009, 12:42

tańsze modele to zazwyczaj sam transmiter a te droższe są z wyższej polki czyli teoretycznie lepsza jakość zarówno wykonania jak i przenoszenia dźwięku ..."Czysty przestrzenny dźwięk - nowy procesor dźwięku z funkcją Clear FX - czysty przestrzenny dźwięk (nie ma obaw o zakłócenia, trzaski i piski tak jak w tanich transmiterach).".....i zawsze maja jeszcze jakieś sloty na karty pamięci, usb i w zestawie pilot i jakies tam jeszcze gadzety ....

Co do jakosci i czy warto w takie urzadzenie inwestowac .. hmmm ja sie nie wypowiem poniewaz nigdy nie mialem takiego urzadzenia w reku, a jestem zdania ze ta kase lepej chyba zainwestowac w dobre radio .... ale to tylko moje zdanie :)

pozdrawiam
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

30 Lip 2009, 14:39

ALe to nie moja bryka, tylko mamy a ona radia lepszego nie chce :P Stary kaseton jest starczy podobno, więc nie ingeruje tam w niego i dlatego na myśl przyszedł transmiter :P
warzywo
Aktywny

01 Sie 2009, 20:18

warzywo napisał(a):ALe to nie moja bryka, tylko mamy a ona radia lepszego nie chce :P Stary kaseton jest starczy podobno, więc nie ingeruje tam w niego i dlatego na myśl przyszedł transmiter :P

....hmmm no to juz wybrałeś .. skoro ma tylko coś tam grac to chyba szkoda ładować kasy w droższe urządzenie ... :)
pozdrawiam
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

11 Sie 2009, 18:17

Ja poki co nie dorobilem sie jeszcze dobrego radia wiec postanowilem sie zaopatrzyc w ten transmiter. Zaplacilem za niego 20zl i jestem pozytywnie zaskoczony, jakosc dzwieku bardzo fajna... Jesli nie masz kasy na dobre radio z mp3 to polecam
MateuszSK
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

11 Sie 2009, 18:45

mógłbyś kolego zarzucić linkiem z twoim transmiterem?
Dr3am3r
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

11 Sie 2009, 20:30

Trzymaj [link do oferty na Allegro wygasł]
MateuszSK
Nowicjusz

15 Sie 2009, 13:10

Calkiem fajny, ale nie widzę wtyku jack.. Jest toto wyposażone w taki wtyk?:)
warzywo
Aktywny

15 Sie 2009, 15:28

Jest. Nawet kabel jack masz w zestawie.
MateuszSK
Nowicjusz