Transmiter FM

29 Lip 2009, 20:04

Chcę kupić transmiter FM do samochodu i przeszukując allegro można znaleść oferty od 5 do nawet kilkuset złotych. I pytanko czym się one różnią i jaki będzie najlepszy i jak najtańszy.
warzywo
Aktywny

Miejscowość: PZN

30 Lip 2009, 11:42

tańsze modele to zazwyczaj sam transmiter a te droższe są z wyższej polki czyli teoretycznie lepsza jakość zarówno wykonania jak i przenoszenia dźwięku ..."Czysty przestrzenny dźwięk - nowy procesor dźwięku z funkcją Clear FX - czysty przestrzenny dźwięk (nie ma obaw o zakłócenia, trzaski i piski tak jak w tanich transmiterach).".....i zawsze maja jeszcze jakieś sloty na karty pamięci, usb i w zestawie pilot i jakies tam jeszcze gadzety ....

Co do jakosci i czy warto w takie urzadzenie inwestowac .. hmmm ja sie nie wypowiem poniewaz nigdy nie mialem takiego urzadzenia w reku, a jestem zdania ze ta kase lepej chyba zainwestowac w dobre radio .... ale to tylko moje zdanie :)

pozdrawiam
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

30 Lip 2009, 13:39

ALe to nie moja bryka, tylko mamy a ona radia lepszego nie chce :P Stary kaseton jest starczy podobno, więc nie ingeruje tam w niego i dlatego na myśl przyszedł transmiter :P
warzywo
Aktywny

01 Sie 2009, 19:18

warzywo napisał(a):ALe to nie moja bryka, tylko mamy a ona radia lepszego nie chce :P Stary kaseton jest starczy podobno, więc nie ingeruje tam w niego i dlatego na myśl przyszedł transmiter :P

....hmmm no to juz wybrałeś .. skoro ma tylko coś tam grac to chyba szkoda ładować kasy w droższe urządzenie ... :)
pozdrawiam
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

11 Sie 2009, 17:17

Ja poki co nie dorobilem sie jeszcze dobrego radia wiec postanowilem sie zaopatrzyc w ten transmiter. Zaplacilem za niego 20zl i jestem pozytywnie zaskoczony, jakosc dzwieku bardzo fajna... Jesli nie masz kasy na dobre radio z mp3 to polecam
MateuszSK
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

11 Sie 2009, 17:45

mógłbyś kolego zarzucić linkiem z twoim transmiterem?
Dr3am3r
Nowicjusz

Miejscowość: Polska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

10 faktów na temat programu ogniw paliwowych Hyundaia
    Do końca 2015 roku na europejskich drogach pojawi się 250 egzemplarzy modelu Hyundai ix35 Fuel Cell napędzanego ogniwami paliwowymi. Do końca 2015 roku do europejskich klientów trafi 250 egzemplarzy modelu Hyundai ...

11 Sie 2009, 19:30

Trzymaj [link do oferty na Allegro wygasł]
MateuszSK
Nowicjusz

15 Sie 2009, 12:10

Calkiem fajny, ale nie widzę wtyku jack.. Jest toto wyposażone w taki wtyk?:)
warzywo
Aktywny

15 Sie 2009, 14:28

Jest. Nawet kabel jack masz w zestawie.
MateuszSK
Nowicjusz