Transmiter mp3

24 Lut 2010, 23:46

witam
zastanawiam się nad kupnem transmitera mp3. jak to z nimi jest? opłaca się wydać te parę groszy czy raczej szkoda zachodu? no i przedewszystkim jaka jest jakość muzyki? proszę o opinie no i może polecicie jakiś.
z góry dzieki
scrolll
Początkujący

Miejscowość: podkarpacie

01 Mar 2010, 10:13

Ja powiem szczerze też jakiś czas temu rozważyłem taki zakupem i zdecydowałem się na zakup takiego fajnego urządzonka o nazwie VEDIA A-10, łączy ono zalety odtwarzacza MP3 i transmitera. Co do jakości to jak dla mnie nie jest zauważana strata jakości odtwarzanych piosenek (może dla jakiegoś audiofila to będzie zauważalne). Te urządzonko co napisałem posiada też SRS WOW HD - Specjalny sterownik dźwięku, umożliwiający zaawansowaną modyfikację głosów. Program można porównać do rozbudowanego equalizera. Posiada kilka gotowych ustawień, dzięki którym muzyka staje się jeszcze lepsza.
Tablice Rejestracyjne - wpisz numer i sprawdź skąd pochodzi auto.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki

01 Mar 2010, 10:25

jak dla mnie to jakość muzyki była taka sama jak z innych stacji radiowych. Ważne są też ustawienia w urządzeniu odtwarzającym. Bardzo proste rozwiązanie, gdy jest zamontowany fabryczny radioodtwarzacz. Ceny są na tyle przystępne, że warto spróbować. Ja zrezygnowałem z transmitera, gdyż trzeba było pilnować baterii, na szczęście u mnie była możliwość zamontowania normalnego radioodtwarzacza w miejsce fabrycznego.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

11 Mar 2010, 17:15

ja własnie mam oryginalne radio ze sterowaniem w kierownicy. wymiana jego spowoduje ze bede musiał kupić dodatkowo ramkę i nie bedzie to ładnie wyglądało oraz sterowania w kierownicy nie bede miał. ostatnio miałem okazje podłączyć u siebie transmiter i jakość dzwieku była taka sama jak z radia. transmiter ten był taki [link do oferty na Allegro wygasł]. ja myslałem o takim [link do oferty na Allegro wygasł]. warto?
scrolll
Początkujący

Miejscowość: podkarpacie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Summer Cars Party 2009 / relacja
    Summer Cars Party - Najszybsza impreza tego lata już za nami! Powoli opadają emocje po Summer Cars Party 2009 - imprezie która odbyła się 26 września 2009 na Lotnisku Sportowym "Muchowiec" w Katowicach. Można było ...