Trasa 5 (Wrocław - Poznań)

17 Wrz 2012, 21:40

Witam. Jako, że niedługo wyruszam w taką trasę, (sobota) chciałbym zapytać czy na trasie są jakieś utrudnienia, remonty, objazdy? Może ktoś jeździ tą trasą i mniej więcej się orientuje.
Aha i jak ze stanem nawierzchni? Dobra ta droga jest?

Pozdrawiam!
akson
Nowicjusz

Prawo jazdy: 30 07 2012
Auto: Opel Corsa
Silnik: 1.0 52km
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

26 Wrz 2012, 18:32

Jak udał się wyjazd,nikt wcześniej nie odpowiedział -remonty się chyba trafiły ?
Kredyty samochodowe i nie tylko -zobacz na stronie !
netman
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Fiat

04 Paź 2012, 18:55

Niestety nie pojechałem w tamtą sobotę a jadę dopiero po jutrze. Po powrocie dam znać co i jak!
akson
Nowicjusz

06 Paź 2012, 13:17

No to tak. Jestem po podróży, trasa przebiegła szybko i bez większych problemów. Nawierzchnia tylko w paru miejscach na bardzo krótkich odcinkach w bardzo złym stanie. Remonty (jadąc od strony Wrocławia) Za Trzebnicą, za Kaczkowem, w Rawiczu i Lesznie.

Pozdrawiam.
akson
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak lakierować samochód samemu. Plama na masce i dachu.
    Ostatnio mój samochód dostał obrażeń w postaci rozpuszczalnika na maskę i dach. Więc teraz mam parę plam bez farby zupełnie. Chcę zalakierować to sam ale nie będę miał warunków warsztatowych. Jak to zrobić ...
    Aston Martin Vanquish Vision
    Ten zupełnie nowy model Astona Martina będzie się wyróżniał centralnie umieszczonym silnikiem z tyłu Jest to całkowicie nowa konstrukcja która została zbudowana od podstaw i nie bazuje na żadnym z poprzednich ...