Trasa Lublin-Szczecinek (Borne Sulinowo)

09 Gru 2013, 23:09

Witajcie, zmieniłem pracę i będę pracować w Bornym Sulinowie (nie wiem nawet czy tak się odmienia nazwę tej miejscowości :) ). Nie wiem za bardzo którą trasę wybrać, żeby dojechać tam w miarę bezpiecznie i szybko (no powiedzmy, że szybko - w końcu to ok 600km). Z Lublina chciałbym jechać na Radom i później S7 w stronę Sochaczewa, aż wjadę na A2 w Wiskitkach. Teraz nie wiem, właśnie jak jechać. Czy jechać aż do Wrześni i odbijać na Gniezno, czy w Strykowie jechać na Toruń. Interesuje mnie to, które odcinki są płatne, które nie, bo jeśli mogę nie płacić to wolałbym tę opcję :) Kolejna rzecz, czy odcinek od Strykowa do Torunia jest już całkowicie przejezdny? Pytam, bo nie wiem czy warto się pchać na ten Toruń.

Pozdrawiam
lostDesper
Nowicjusz

Miejscowość: Lbn

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Toyota S-FR Racing Concept
    Rok po premierze S-FR Toyota pokazała na Tokyo Auto Salon 2016 jego wyczynową wersję – S-FR Racing Concept. Model powstał w japońskim studiu Toyota Gazoo Racing, które opracowało do niego bogaty pakiet aerodynamiczny, ...