Trasa Szczecin -> Małopolska - wskazówki

14 Lip 2012, 11:10

Na początku chciałbym się przywitać ze wszystkimi. Mam prośbę, właściwie pytanie. Jutro z samego rana (NIEDZIELA) wybieram się do rodziny na południe (małopolska - Kraków itp.) Prawo jazdy mam od niecałego roku, nigdy nie byłem na tak długiej trasie ale czuję się pewnie na drodze, zresztą nie pojadę sam tylko ze zmiennikiem. Problem polega na tym, że w ogóle nie wiem jak się zabrać do planowania trasy. Mam GPS, ale boję się, że gdzieś mnie wyprowadzi. Trasa liczy koło 700km, więc nietrudno o pomyłkę. W związku z tym - czy ktoś mógłby mi pomóc zaplanować trasę, być może ostatnio taką przejeżdżał lub podobną, zna sytuację na polskich drogach (remonty, objazdy) i mógłby mi pomóc? Wolałbym omijać większe miasta, jeżeli to możliwe. Z góry dziękuję za wysiłek.
jarek990
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 08 2011
Auto: VW Polo

18 Lip 2012, 10:24

Jak udało się dotrzeć,jak wrażanie z naszych dróg na tak długiej trasie ?
:wink:
Kredyty samochodowe i nie tylko -zobacz na stronie !
netman
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Fiat
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    20-tysięczny egzemplarz Audi R8
    Zwieńczeniem sześciu lat precyzyjnej pracy jest wspaniała uroczystość. Z taśmy produkcyjnej fabryki Audi w Neckarsulm, zjechał 20-tysięczny egzemplarz Audi R8. To Audi R8 GT Spyder o mocy 560 KM, w kolorze Sphärenblau. ...