wyświetlacz pracuje w dwóch trybach - całkowity przebieg (trip) i po przełączeniu tzw. przebieg dzienny, który możesz zerować w dowolnym momencie.
pozdr
az td4
Nie o to mi chodziło ... może inaczej, czy sam przełącznik przy włączeniu ma "skok" tzn jak go wcisnę to pozostanie wciśnięty czy jest na dotyk ... wcisnę i "nie widać" ... (?)
A ... który przekaźnik odpowiada z ogrzewanie szyby i jak sprawdzić czy jest sprawny (?)
Wiem, że to dziwne i głupie pytania ale nie działa mi ogrzewanie tylnej szyby i zanim będę pruł instalacje elektryczną chcę sprawdzić najbardziej prozaiczne rzeczy.
10 używanych funcarów za nieduże pieniądze Samochody sportowe kojarzą się zwykle z drogimi konstrukcjami z Włoch, Niemiec i Japonii. Ale wcale nie trzeba mieć pękającego w szwach portfela, żeby móc cieszyć się przyjemnymi emocjami za kierownicą. Oto 10 używanych ...
Toyota Crown 1955 rok Średniej wielkości Crown to pierwszy samochód Toyoty sprzedawany w Stanach Zjednoczonych. Początkowo był oferowany pod marką Toyopet, jednak tamtejszym klientom oznaczenie nie przypadło do gustu i szybko zostało zmienione ...
OK, czyli idąc tym tropem ... włącznik jest powiedzmy sprawny, teraz przekaźnik, czy wszystkie żółte są o takich samych parametrach ... tzn czy mogę zamienić je miejscami ... R2 odpowiada chyba ogrzewaniu szyby ... (?)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.