Mam do wyboru kilka samochodów, na który z nich byście się zdecydowali:
1. Alfa Romeo 147
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]najtańsza z moich propozycji fajne auto podoba mi się ale obawiam się dużych kosztów użytkowania
2. Audi a3 1999 rok 110 KM 1.9 TDI prezbieg 212 tyś ma wszystko oprócz skóry, sprowadzona z Niemiec malowany prawy błotnik pozatym podobno w dobrym stanie (sprowadzane przez znajomego rodziców) , sprowadzony do kraju będzie dopiero jutro ja jeszcze nie widziałem tego auta cena 12.500 zł + opłaty
3.Seat Ibiza III 2003 110 KM 1.9 TDI przebieg 125 tyś auto też dobrze wyposażone bardzo zadbane wnętrze jak i z zewnątrz silnik pracuej równo ale jeszcze nie miałem okazji się przejechać (giełda i nie mogłem wyjechać samochodem) cena wysoka 15.500 + opłaty
4.BMW E46 z silnikiem diesla 320d to jest chyba 2.0 KM nie wiem szczerz mówiąć też widziałem na giełdzie z zewnątrz ładnie utrzymany w środku są przetarcia w fotelach pozatym całkiem ok cena 16.700 jeżdżony w kraju
Które z nich byście wybrali biorąc pod uwagę oferty Alfa jest naprawde fajna ale wszędzie piszą że awaryjna auto będzie robiło ok 15-20 tyś rocznie więcdobrze żeby się nie psuło, audi to było pierwsze auto za którym się rozglądałem ale obejrzałem już sporo i większość w bardzo złym stanie, Ibiza też ciekawa ale mała i wykończenie wnętrza na niskim poziomie BMW zabardzo nie brałem po uwage ale dziś jak popatrzałem to stwierdziłem że może
![Razz :P]()