REKLAMA
Witam
Mam do Was pytanie, szukam samochodu do 20 tysięcy
Z tym że w tej cenie chciałbym:
1) kupić samochód
2) zrobić wszystkie opłaty
3) wymienić najpotrzebniejsze rzeczy na początku "Filtry,oleje,rozrząd"
Obecnie mam znajomego handlarza który szuka mi od miesiąca samochodu... Ale prócz niego chciałbym Was jeszcze zapytać o poradę... Co Wy byście polecili?
Autka jakiego szukam to na pewno benzyniak, spalanie do 9-10L benzyny (nie chcę gazu), skóra lub półskórka w środku, 5 drzwiowy HB (może być ewentualnie kombi ale to w wybranych modelach) i ogólnie to dobrze wyposażony Chciałbym też aby posiadał duży wyświetlacz na kokpicie (navi nie jest konieczne) Kolor samochodu jakiś ciemny (odpada w 100 % kolor biały, srebrny i wszystko co jasne)
W chwili obecnej autka którego szuka mi handlarz to Opel Vectra C 1.8 GTS 122 KM.
Czy jesteście w stanie Wy mi coś jeszcze polecić ? Słucham Waszych propozycji na temat samochodów które macie i są sprawdzone (nie interesuje mnie opinia na temat samochodu którego nie mieliście, nie jeździliście ale oceniacie "bo ktoś tak napisał czy powiedział" )
Wiadomo szukam do 20 tyś ale gdyby wyszło 21 max 22 to też bym się skusił.
Zatem czekam na Wasze opinie, porady a nawet zdjęcia
Drugie pytanko... Jak ocenicie gości którzy pod nickami "DAS Auto" i "Omega1217" sprowadzają samochody, czy warto u nich zamówić? Bo z tego co czytałem na różnych forach to warto, ale może ktoś z Was zna ich bliżej?