Trupek - pytanko o smarowanie

11 Lip 2008, 15:05

Hej hej forumowicze kupiłem w końcu troperka.
Mam pytanko: czeka mnie smarowanko i a sam jeszcze się za to nie zabieram bo muszę skołować smarownicę tak więc czy 7 zł za punkt to cena dla nowicjuszy żółtodziobów bo tyle mi zaśpiewali w punkcie w Gdańsku czy to cena normalna.
18 punktów czy więcej?? :(
pandrzewko
Nowicjusz

13 Lip 2008, 14:05

a co chcesz smarować?
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

13 Lip 2008, 21:28

Oj, jest co w troopku smarować, ale z biegiem czasu kalamitek będziesz miał coraz mniej :mrgreen: - powymieniaj (w razie potrzeby wymiany dopiero!) gałki na niesmarowalne (ok 80pln/szt), zostanie Ci tylko to co przy wałach...
A co do ceny... nie wiem, czy dużo, czy malo, bo zazwyczaj sam smaruję na zaprzyjaźnionym kanale...
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Pierwszy samochód hybrydowy Toyoty - czy był nim ...?
    Toyota i hybrydy? Pierwsze nasze skojarzenie to Prius. Słusznie, bo model ten już 20 lat temu przetarł szlak dla seryjnych pojazdów hybrydowych. Z roku na rok jest ich coraz więcej: Yaris, Auris, RAV4, Toyota C-HR, ...