Trwałe, dynamiczne auto do 25k

30 Sie 2017, 16:10

Witam! Stoje obecnie przed trudnym wyborem kupna samochodu, wiec chcialem sie Was poradzic w paru kwestiach. Od auta wymagam przede wszystkim w miare jak najwiekszej bezawaryjnosci, trwalosci jednostki napedowej oraz przyjemnego, dynamicznego prowadzenia. Co jasne design rowniez ma kluczowa role przy wyborze. O czym wstepnie myslalem?:
- Volvo s40 II 2.0d 136KM
- Saab 9-3 poliftowy 2.0 turbo 150KM/175KM
- Honda Accord VII ktoras jednostka benzynowa
- Mitsubishi Lancer (od 2007r) 1.8 benzyna

Co myslicie? Chetnie przyjrze sie rowniez innym opcjom, nie mniej nie ukrywam, ze najbardziej ciagnie mnie do wczesniej wymienionego Volvo oraz Saaba. Z gory dziekuje za kazda porade :)
Toger
Obserwowany

Auto: nie mam

30 Sie 2017, 17:29

Ode mnie propozycja Vectry C polift 2.0T też jedzie całkiem przyjemnie, komfortowe auto,Saab też dobra opcja jeśli chcesz się wyróżniać z tłumu. Jakie przebiegi roczne? Bo w Volvo wskazałes diesla 2.0 i nie wiem czy to najlepsza opcja.
Ludwa10
Aktywny
Awatar użytkownika

Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Fiat Punto, Seat Toledo II
Silnik: 1.9 TDI 110km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rosjanie wybrali coupé roku
    Lexus RC został ogłoszony najlepszym coupé w corocznym plebiscycie Car of the Year in Russia. W głosowaniu wzięło udział ponad milion osób. W 20 segmentach Internetowy plebiscyt trwał przez ponad trzy miesiące ...
    Kupuję samochód - gdzie rozglądać się za autami?
    Zastanawiasz się nad zakupem samochodu? Na pewno jest to dość stresująca chwila, patrząc szczególnie na fakt, iż nowości nie brakuje. Im więcej posiadamy pieniędzy, tym większy zakres możliwości mamy do wyboru. Niezależnie ...