Witam przy prędkości 100km/h i wyższej telepie całym autem jaka może być przyczyna? Wymieniłem lewą półoś klocki hamulcowe i tłoczki założyłem nowe opony i nic to nie dało. mógłby ktoś pomóc? pozdrawiam
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
[E] Audi A6 C6 3,0TFSI / Mercedes CLS 350CGI c219 / Volvo S80 II 3,0T6 Podstawowe kryteria zestawienia: - segment E - silnik benzynowy o mocy około 300KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2008 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A6 C6 3,0 TFSI - 290KM - Mercedes ...
rozumiem że opony z kołami wyrównoważone i półośka nowa? czy sam przegub , tak ? a luzików w zawieszeniu i ukł . kierowniczym nie ma
przyjacielscy sąsiedzi ??? zakłamani agresorzy, mija 75 lat od ciosu w plecy - im sie znów marzy wypad w Europę , nawet jakby miały zginąć tysiące podwładnych, nieważne wyśle się następnych
dlatego zapytałem w jakim aucie bo nie podane było, a później tylko pytanie czy na napędowym więc powiedzmy szczerze odpowiedź na pytanie by adekwatna do pytania dlatego było napisane że jak tylnonapędowiec to krzyżaki
tak całą półośka nowa no i opooony wszystko jak najbardziej ok wyważone dwa razy sprawdzane. zamieniane były też tył na przód itp i nic. kierownicą nie trzęsie tylko całym autem cos mi puka do tego w prawym tylnim kole ale amortyzator nie jest ani ulany ani nic
czy przed wymianą opon było bicie /drgania ?? czy koła wyrównoważane na tej samej wyważarce ?
przyjacielscy sąsiedzi ??? zakłamani agresorzy, mija 75 lat od ciosu w plecy - im sie znów marzy wypad w Europę , nawet jakby miały zginąć tysiące podwładnych, nieważne wyśle się następnych
zwykle jeżdzimy na 4 kołach , sprawdż ten stukający tył i całe zwieszenie
już od paru lat na każdej stacji bad. techn. są szarpaki - podjedz sprawdzą przód i tył a stukać może też i tłumik czy rura wydechowa
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.