Tuning chip:D

18 Mar 2010, 19:12

Panowie od jakiegoś czasu widze takie coś na internecie
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
co to do diaska jest???? Daje to coś?? czy tylko kase zdzieraja??? PROPONUJE DAĆ TO DO DZIAŁU "NA WESOŁO" :lol:
Ostatnio edytowany przez fiolek-6, 18 Mar 2010, 23:34, edytowano w sumie 1 raz
fiolek-6
Nowicjusz

Miejscowość: Jas..

18 Mar 2010, 19:33

:mrgreen: dobre :mrgreen: magnetyzer sobie do tego dokup a najlepiej 2 jeden na układanie powietrza a drugi paliwa ;)
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

18 Mar 2010, 20:00

I naklejkę "tuning" na szybę :mrgreen:
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

18 Mar 2010, 20:02

Kubuch napisał(a):I naklejkę "tuning" na szybę :mrgreen:
a na tylną rancing :mrgreen:
z drugiej strony zastanawiam się kto wierzy w podnoszenie mocy za 9,99PLN :shock: :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

18 Mar 2010, 22:17

Nie polecam magnetyzerów.. mogą za bardzo ulepszyć paliwo i samochód będzie przez to zbyt żwawy - może polecieć skrzynia albo sprzęgło. Dobrym wyjściem jest jednak kupno 2 albo 3 oferowanych chipów na stronie podanej w pierwszym poście i zwiększenie mocy o ~140 KM. Cena niestety może odstraszyć wtedy bo będzie to koło 30 zł, jednak myślę że warto jeśli przyrost będzie tak duży! Pamiętajmy jednak też o przesyłce, to również koszta.. no trzeba sobie wszystko przemyśleć.. 35zł za 140KM to i dużo i mało.. moim zdaniem lepiej wydać to na pełną butlę podtlenku... LPG.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

18 Mar 2010, 23:24

Dzięki chłopy chciałem się tylko upewnić że to szajs :lol: jestem tego samego zdania co "pocieszny" a najlepsze jest to że gościowi te Chipy z "turbodoładowaniem " z chodza :lol: :lol:
fiolek-6
Nowicjusz

Miejscowość: Jas..
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Strefy "Tempo 30 km/h" - czy to tak naprawdę działa?
    Rośnie popularność stref "Tempo 30" w miastach zarówno na świecie, jak i w Polsce, bo statystyki pokazują ich dużą efektywność. Miasta odnotowują spadki liczby wypadków od 10 do ponad 40%. Strefy te coraz częściej ...