Tuning chip:D

18 Mar 2010, 20:12

Panowie od jakiegoś czasu widze takie coś na internecie
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
co to do diaska jest???? Daje to coś?? czy tylko kase zdzieraja??? PROPONUJE DAĆ TO DO DZIAŁU "NA WESOŁO" :lol:
Ostatnio edytowany przez fiolek-6, 19 Mar 2010, 00:34, edytowano w sumie 1 raz
fiolek-6
Nowicjusz

Miejscowość: Jas..

18 Mar 2010, 20:33

:mrgreen: dobre :mrgreen: magnetyzer sobie do tego dokup a najlepiej 2 jeden na układanie powietrza a drugi paliwa ;)
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

18 Mar 2010, 21:00

I naklejkę "tuning" na szybę :mrgreen:
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

18 Mar 2010, 21:02

Kubuch napisał(a):I naklejkę "tuning" na szybę :mrgreen:
a na tylną rancing :mrgreen:
z drugiej strony zastanawiam się kto wierzy w podnoszenie mocy za 9,99PLN :shock: :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

18 Mar 2010, 23:17

Nie polecam magnetyzerów.. mogą za bardzo ulepszyć paliwo i samochód będzie przez to zbyt żwawy - może polecieć skrzynia albo sprzęgło. Dobrym wyjściem jest jednak kupno 2 albo 3 oferowanych chipów na stronie podanej w pierwszym poście i zwiększenie mocy o ~140 KM. Cena niestety może odstraszyć wtedy bo będzie to koło 30 zł, jednak myślę że warto jeśli przyrost będzie tak duży! Pamiętajmy jednak też o przesyłce, to również koszta.. no trzeba sobie wszystko przemyśleć.. 35zł za 140KM to i dużo i mało.. moim zdaniem lepiej wydać to na pełną butlę podtlenku... LPG.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

19 Mar 2010, 00:24

Dzięki chłopy chciałem się tylko upewnić że to szajs :lol: jestem tego samego zdania co "pocieszny" a najlepsze jest to że gościowi te Chipy z "turbodoładowaniem " z chodza :lol: :lol:
fiolek-6
Nowicjusz

Miejscowość: Jas..
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak ominąć przeszkodę na drodze
    Szybciej zapadający zmrok czy trudniejsze warunki atmosferyczne mogą opóźnić lub uniemożliwić wcześniejsze zauważenie przeszkody na drodze. Dodatkowo na jezdni może niespodziewanie pojawić się pieszy albo wybiec zwierzę. ...
    Rajd Dakar to nie tylko zawodnicy i kibice
    Największe imprezy motoryzacyjne przykuwają uwagę całego świata wielkimi emocjami i świetną organizacją. Niewielu kibiców zdaje sobie jednak sprawę, jak ogromnym wyzwaniem dla organizatorów jest dopięcie wszystkiego ...