Tuning Citroen C5 2.0 hdi 2010r

28 Wrz 2013, 20:59

Witam Wszystkich . Jestem Tutaj nowy, to moj pierwszy post dodany, ale widze ze towarzystwo jest doborowe i znające sie na rzeczy, wiec koledzy do rzeczy. Kupilem mojego Citroena w te wakacje , odrazu mi sie spodobal jak go zobaczylem , mam sprezyny, nie hydraulike, ale wygoda tez bajeczna, lecz nie podoba mi sie w nim kilka rzeczy i co powiecie na takie zmiany ktore planuje: zmiana felg z 17 cali na 19 cali, pomniejszenie przeswitu auta i utwardzenie poprzez sportowe sprezyny (-40mm/-35mm) szersze i nizsze opony sportowe, wentylowane-nawiercane tarcze wraz z wiekszymi zaciskami, przyciemnienie szyb, przydymienie lamp tylnich, zamontowanie profesjonalnego sprzetu car audi lub dolozenie 2/3 tv tj zaglowki i przod . To by bylo na tyle narazie, wiecej rzeczy nie wymyslilem narazie, jesli macie jakies pomysly lub uwagi to bede wdzieczny za odpowiedzi:) mam jeszcze pytanie czy mozna dodac w aso ewentualne opcje ktore mu brakuja?? dzieki i pozdrawiam
Ensyt
Nowicjusz

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 29 09 2011
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Citroen C5 2010r
Silnik: 2.0 Hdi
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

01 Paź 2013, 14:52

Ensyt napisał(a):zmiana felg z 17 cali na 19 cali, pomniejszenie przeswitu auta i utwardzenie poprzez sportowe sprezyny (-40mm/-35mm) szersze i nizsze opony sportowe, wentylowane-nawiercane tarcze wraz z wiekszymi zaciskami, przyciemnienie szyb, przydymienie lamp tylnich, zamontowanie profesjonalnego sprzetu car audi lub dolozenie 2/3 tv tj zaglowki i przod

Brzmi ciekawie mógłbyś wrzucić jeszcze zdjęcie swojego auta (możesz wrzucić do swojej galerii na forum i tu wstawić podgląd).

Jedno podstawowe pytanie czy auto ma wyglądać czy też ma służyć do codziennej komfortowej jazdy :) :?:
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

01 Paź 2013, 19:47

Tutaj jest podglad mojego autka, troszke niefajne zdj, bo robilem na szybko jak bylem w Polsce:) a no autko ma w sumie sluzyc do codziennego uzytku , tzn bd nim jezdzil gdy bede w domu, ale tak , mam nim jezdzic na codzien a nie tylko zeby wygladalo:)

Ensyt
Nowicjusz

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 29 09 2011
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Citroen C5 2010r
Silnik: 2.0 Hdi
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna