Czy turbina GT1749V gdzie czuć luz wzdłużny / osiowy, jest jeszcze coś warta (200zł) i czy jest sens ją montować? Luz "zmierzony" suwmiarką przy 7 różnych "pomiarach" wynosi 0,5mm. Do silnika 1.9tdi ALH.
Ostatnio edytowany przez trackerttt, 17 Kwi 2019, 20:46, edytowano w sumie 1 raz
Powiem Ci tak jak to tylko Twoja robota to montuj,może jeszcze pochodzi, nic się to nie kosztuje ale jeżeli masz dać to dla mechaniora to wolałbym założyć nową/regenerowaną
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kupiłem przez internet za 200zł w z opisem stan bardzo dobry, a przysłali inną niż ta, którą miałem upatrzoną. Turbina, która przyszła miała w opisie ten mały luz. Wymieniam sam, tylko nie wiem czy ją zwracać. Dzięki za odpowiedzi
Tak to jest z częściami używanymi, druga sprawa że miałeś w opisie że ma luz.... trzecia że może i mógłbyś odesłać ale będziesz w tył na przesyłkach. Nie jestem szpeniem od turbin i nie potrafię stwierdzić czy to duży luz czy mały, ogólnie powinno go nie być.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Lexus LC Convertible - co o nim wiemy? Chociaż Lexus ma duże doświadczenie w budowaniu kabrioletów, japońska marka od kilku lat nie oferuje samochodów tego typu. Wygląda jednak na to, że wszystko już wkrótce się zmieni za sprawą Lexusa LC ...
Nie wiedziałem o luzie, bo nie tą zamawiałem, w opisie tej, którą dostałem, a na paczce był nr. ogłoszenia i odnalazłem. Co by nie było luz 0.5 mm to nie jest raczej stan bardzo dobry.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.