Turbo benzynka 20~30 K

26 Sty 2021, 10:47

jak w temacie

myśle nad astrą H twin top . jakieś inne propozycje i dlaczego akuraT TE

POZDRAWIAM :)
koziq321
Nowicjusz

26 Sty 2021, 11:11

Napisz coś więcej na temat swoich wymagań co do samochodu bo w tej chwili rozpiętość jest taka że ciężko coś pod Ciebie dobrać.

Podaj:
- rodzaj nadwozia
- maksymalny wiek auta
- minimalna i maksymalna moc silnika

To już w jakimś stopniu pomoże dopasować auto pod Ciebie.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

26 Sty 2021, 12:50

Golf V GTI - tylko tutaj opcja na konkretne i dość mocne auto (200 koni)
Bravo 1,4 t-jet 150 KM

ale napisz coś więcej tak jak przedmówca wspomniał, bo za chwilę się okaże że gaz więc nr 1 odpada itd..
demirbiras
Zaawansowany

Prawo jazdy: 14 08 2009
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Astra H
Silnik: 1,8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

26 Sty 2021, 14:03

Renault Megane III 2.0 T 180KM. Stara trwała konstrukcja na żeliwnym bloku silnika, świetna pod lpg. Ja bym szukał w GT Line. Druga generacja była niewypałem, ale trzecia jest sporym progressem w stosunku do niej. Na FB na klubie miłośników renault megane chwalą auta z tym silnikiem. Bardzo trwała jednostka. Może jest tu jakiś spec od francuskich samochodów, to powie coś więcej, jak chodzi o serwis i co lubi się popsuć.
REEV
Nowicjusz

26 Sty 2021, 15:30

fajnie jak by szło wrzucić gaz ( opcja nie na MUS)
coupe, sedan albo najlepiej twintop :D

musi być fajny wygląd (golf 5 odpada ) obleśne auto i opinia o tfsi nie zbyt pochlebne ( chociaż sie nie znam )

moc obojętna ale MUSI byś turbo benzyna

spoko jak by było dobre wyposażenie (widziałem astry na full wypasie cosmo nawet z webasto za +/- 20 k

fajnie jak by był napęd na tył lub 4x4 :)

miałem juz mocne auto z napedem na przód i słabo to przekazywało na koła uślizgi itp
koziq321
Nowicjusz

28 Sty 2021, 21:14

moze volvo c70 ?
koziq321
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ciekawe pomysły na prezent dla niego od MINI
    MINI Folding Bike Lime to wszechstronny środek transportu stanowiący idealne połączenie stylu, designu i nowoczesności. Dzięki aluminiowej ramie, ośmiu przełożeniom oraz 20-calowym kołom jaskrawozielony składany rower jest ...
    Pagani Huayra - centralnie umieszczony wydech
    Samochody ze stajni Pagani zawsze słynęły z ekstrawaganckiego wyglądu i nie inaczej jest w przypadku następcy modelu Zonda, czyli Huayry. Tak samo jak w Lexusie LFA, wszystkie końcówki wydechu włoskiego auta skupiono ...

03 Lut 2021, 01:15

maly budzet a wymagania jak zwykle duze

do mocnego FWD trzeba miec tez dobre opony, na PS4S jedynie na bardzo mokrym asfalcie jest problem z trakcja
Raziel11
Stały forumowicz

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Wałbrzych
Prawo jazdy: 21 03 2016
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Seat Leon 1P / Cupra R
Silnik: 1.6 MPI / 2.0 TSI
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna