tak czułem że będę miał problemy przy wymianie turbiny... i przeczucie mnie nie myliło... Otóż opisuje problem:
Kupilem zregenerowana turbosprężarkę, mechanik ją zamontował, po testach pisze mi że "bąbelkuje" mi olej ale UWAGA: jest to na części CIEPŁEJ, w stronę części zimnej. Czy tak w ogóle może być? Czy jest taka fizyczna możliwość?
Oto film który to bardziej obrazuje:
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Dymi z wydechu ? Czuć tam spalony olej ? Wymieniałem kiedyś tam zregenerowane na wymianę turbo i niestety pluło olejem w wydech. Reklamacja i przysłali inne turbo
Wydaje mi się, że zakupiona turbosprężarka mogła być w nie najlepszym stanie. Jeżeli poszukujecie sprawdzonego miejsca, w którym można zakupić turbosprężarki lub poddać je regeneracji to polecam wam firmę [reklama]
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 19 Gru 2017, 17:44, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Reklama
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Jak wymienić samemu koło w samochodzie osobowym? Sprawna wymiana koła w samochodzie wymaga pewnej praktyki, ale dobrym punktem wyjścia może być teoretyczne opanowanie tej operacji. Co jest niezbędne i w jakiej kolejności należy wykonywać poszczególne czynności? Wyjaśniamy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.