tak czułem że będę miał problemy przy wymianie turbiny... i przeczucie mnie nie myliło... Otóż opisuje problem:
Kupilem zregenerowana turbosprężarkę, mechanik ją zamontował, po testach pisze mi że "bąbelkuje" mi olej ale UWAGA: jest to na części CIEPŁEJ, w stronę części zimnej. Czy tak w ogóle może być? Czy jest taka fizyczna możliwość?
Oto film który to bardziej obrazuje:
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Dymi z wydechu ? Czuć tam spalony olej ? Wymieniałem kiedyś tam zregenerowane na wymianę turbo i niestety pluło olejem w wydech. Reklamacja i przysłali inne turbo
Wydaje mi się, że zakupiona turbosprężarka mogła być w nie najlepszym stanie. Jeżeli poszukujecie sprawdzonego miejsca, w którym można zakupić turbosprężarki lub poddać je regeneracji to polecam wam firmę [reklama]
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 19 Gru 2017, 17:44, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Reklama
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Jak zmienia się Toyota GT86 Kuby Przygońskiego zimą "Przerwa zimowa to najważniejszy moment w rozwoju technologicznym, bo wtedy wprowadzamy wszystkie duże zmiany. I tak się dzieje w każdej dziedzinie motorsportu" mówi Kuba Przygoński, który szykuje swoją Toyotę ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.