Kao napisał(a):Panowie po fachu macie jakieś sprawdzone firmy które regenerują turbo na dobrych gratach? Mam turbo do transportera t3 więc proste jak drut
Zadzwoń do turbopro ul. Wał miedzeszyński 53. Tel jest na google. Jak coś mogę pomóc w logistyce. Ewentualnie mam firmę z Rzeszowa ale to może być strzał z armaty do muchy
Więc wszystko ogarnięte, turbo zregenerowane w ciągu doby i wysyłają za granicę bez problemu. Mam nadzieję że tak samo profesjonalnie będzie zrobiona regeneracja jaka była obsługa.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Ja już nie zastanawiam się nad profi robotą tylko bardziej nad tym co się stanie gdy jednak nie zagra. Regenerowałem mnóstwo turbin i niestety trafiały się wpadki typu wkład nowy, parametry pomiarowe ok.a odgłos wirnika jak już miałby 500k.km. No i wtedy liczy się jak firma podejdzie do reklamacji.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Rozwiązania w naszych autach, które zawdzięczamy sportom motorowym Nieważne, czy jeździsz rodzinnym vanem czy sportowym coupé. Twoje auto ma w sobie więcej z samochodu rajdowego lub wyścigowego, niż może Ci się wydawać. To lusterko wsteczne, turbosprężarka albo hamulce tarczowe. Oto ...
Poszukaj części do regeneracji turbosprężarek przez katalog online <reklaka>. Jak zajmujesz się regeneracją i serwisem samochodów sportowych, wyścigowych to warto mieć kontakt do dostawcy części, który jest w stanie realizować spersonalizowane zamówienia, mocno nietypowe nawet.
Ostatnio edytowany przez Kao, 16 Cze 2023, 09:52, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Reklama
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.