Witam kupiłem dziś ten produkt i jestem mega zadowolony ...ktos podziela moja ocene... nie zostawia plam jest mega wydajny i ładnie także pokrywa ryski i uszczerbki lakieru (te mniejsze)
Co prawda nie miałem okazji go używać,natomiast czytając opinię można odnieść wrażenie,że faktycznie jest dosyć skuteczny,większe zaufanie mam do kosmetyków Sonax,może to też kwestia przyzwyczajenia.
A ja słyszałem, że ten Turtle Wax jest wycofany ze sprzedaży i ciężko go kupić... No to jak to w koncu jest? Chyba że tylko ta konkretna linia, której używałem jest wycofana... Czy ktoś ma jakieś info?
Zatrzymać się i zwolnic to nie to samo! Często można zaobserwować sytuacje, gdy kierowcy zamiast całkowicie zatrzymać pojazd - np. przed znakiem stop czy przy zielonej strzałce do skrętu w prawo – jedynie redukują prędkość. Grozi to kolizją, policja może ...
Green Future - ekologiczna przyszłość SKODY SKODA jeszcze bardziej angażuje się w działalność związaną z ochroną środowiska, wytwarzając ekologiczne samochody i wprowadzając efektywne wykorzystanie zasobów. Przyjęte przez SKODĘ działania "Green Future" mają ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.