Tychy - Giżycko

19 Lip 2008, 12:53

Witam.3 sierpnia wybieram się na Mazury i będę wdzięczny za informacje o drogach,którymi zamierzam jechać - chodzi oczywiście o mniejsze i większe remonty,które powodują korki.
Zamierzam jechać tymi drogami Tychy - Poitrków Trybunalski E75(1).Przed Piotrkowem Trybunalskim w prawo przez miejscowość Bujny do skrzyżowania z DK12 i dalej E67 przez Tomaszów Mazowiecki,Rawę Mazowiecką do Mszczonowa.W Radziejowicach za Mszczonowem skręcam na DW579 na Grodzisk Mazowiecki,Błonie,Leszno,Nowy Dwór Mazowiecki.W Nowym Dworze na E77(7) do Płońska i z Płońska DK50 na Ciechanów.Z Ciechanowa DW 617 na Przasnysz i z Przasnysza DK 57 na Szczytno i ze Szczytna DK58 do Mrągowa i Rynu.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

30 Lip 2008, 09:22

Co do warunków, to nie pomogę, ale pozdrów Kisajno ode mnie jak będziesz na miejscu... ;)

Mieszkałem w Giżycku prawie 1.5 roku - a dokładniej nad samym jeziorem Kisajnem, między Giżyckiem, a Pierkunowem - polecam tamtejsze lasy - grzyby można było kosą kosić (ale uwaga na nisko latający ołów :D ) ...
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 1990

01 Sie 2008, 08:42

No będę zważał na ołów,a tym bardziej,że grzbki lubię zbierać.Nie wiem tylko czy będę miał na to czas,bo plany mam ambitne - Mrągowo,Święta Lipka,Trójmiasto,Krynica Morska,Władysławowo i Hel,Wilczy Szaniec,Frombork,Malbork,Kanał Ostródzko Elbląski,Augustów,Jeziora(Mamry,Śniardwy itd).Tak że palny napięte.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 2000

02 Sie 2008, 15:05

wiem tylko tyle że droga na Piotrków Trybunalski ( krajowa 1 ) jest dość nie bezpieczna szczególnie skrzyżowanie w ,, Jeżowie "
o ile będziesz przez tą miejscowość przejeżdżał.
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi przedstawia krzesło R18 Ultra Chair
    Na targach Design Miami/, Audi przedstawia krzesło R18 Ultra Chair, zaprojektowane przez Clemensa Weisshaara i Reeda Krama, przedstawicieli nowego pokolenia projektantów. Prototyp skonstruowano we współpracy ...