Oto moja pierwsza zabawa z VT w photoshopie.
Obiektem badan jest Toyota Carina (a raczej jej tył).
Proszę o łagodne ocenienie tej mojej pracy, ponieważ dopiero zaczynam zabawę.
Pierwsza praca, nie najgorsza. Też się kiedyś w to trochę bawiłem, ale nie odniosłem większych sukcesów.
Co do pracy. Zła nie jest, lecz pewne niedociągnięcia są, nie da się ukryć. Najbardziej w oczy razi mnie ten spojler. Taki jak z innej bajki trochę jest. Staraj się robić bardziej realistyczne prace, żeby ładniej wyglądały. Ogólnie jak na pierwszy raz źle nie jest. Rób dalej, czekam na kolejne pracki
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Cztery polskie premiery od Mazdy - Poznań Motor Show 2023 Na stoisku stworzonym przez poznańskich dealerów Mazdy – Mazda Voyager i Mazda Bednarscy przy wsparciu Mazda Motor Poland zobaczymy aż cztery premierowe modele marki. Mazda MX-30 R-EVMazda6 20th AnniversaryMazda ...
Ciekawy jestem jaki byl twoj pierwszy dotyk programu CS4. I ciekaw jestem jeszcze tego jaki byl twoj naprawde pierwszy projekt. Bo jak na pierwszy projekt to mi sie podoba moja praca. Ale kazda krytyka sie przyda. Kazda moze wzmozyc do pracy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.