Ciekawe co na to cwaniaczki co się ścigają w mieście z pod świateł?
A co do odejścia z pod świateł to wczoraj widziałem jak Gela pokazała co potrafi (55AMG L 5,4l i 507KM )
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Ferrari F355 Challenge czerwona bestia Michała Wiśniewskiego Czerwona bestia Michała Wiśniewskiego na Tuning Show 2013 w Krakowie! W 10 sekund osiąga prędkość 160 km/h. 380 włoskich koni mechanicznych pozwala mu rozbujać się nawet do 295 km/h! Prawdziwy demon szos – czerwone ...
Problem smogu w Polsce, a najbardziej ekologiczne samochody Polska od lat ma najbardziej zanieczyszczone powietrze w Unii Europejskiej – mówi najnowszy raport NIK. W ponad 90 proc. za ten stan rzeczy odpowiada indywidualne ogrzewanie budynków. Pomimo tego, że samochody ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.