REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Migi60 napisał(a):Pamiętasz jeszcze wypadek z ubiegłego roku VW Transportera.....
BRODATY napisał(a): Nie mogło by być w nim łóżka?
BRODATY napisał(a):O zakazie montażu dodatkowych siedzeń nic nie słyszałem słyszałem tylko o zakazie przewożenia większej ilości osób niż przewiduje wpis w DR.
Migi60 napisał(a):czy w czasie przemieszczania przyczepy kempingowej mozesz podrózowac w łózku....
BRODATY napisał(a):Kolega Rafalek7 pyta czy może zamontować sobie kanapę a nie czy może na niej kogoś przewozić.
BRODATY napisał(a):Gdyby był taki zakaz to co by było np z wozami kempingowymi?
pocieszny napisał(a):mają się zgadzać ze stanem faktycznym
BRODATY napisał(a):To jakim cudem mój samochód od pięciu lat przechodzi przeglądy skoro w miejscu trzeciego rzędu siedzeń jest zbiornik gazu
BRODATY napisał(a):Widzi widzi i ogląda
Rafalek7 napisał(a):) to już dawno wstawił bym dodatkowe siedzenia i pojechał zmienić liczbe miejsc w DR.
Migi60 napisał(a):pocieszny napisał(a):mają się zgadzać ze stanem faktycznym
Zapisanym w DR.....![]()
BRODATY, -chyba "wujo"musi uzyć innych srodków perswazji wobec"młodziezy"...![]()
![]()
![]()
[ Dodano: 6 Luty 2011, 21:40 ]BRODATY napisał(a):To jakim cudem mój samochód od pięciu lat przechodzi przeglądy skoro w miejscu trzeciego rzędu siedzeń jest zbiornik gazu
A ten co robi OBT/tzn."klepie"DR/ widzi ten samochod....![]()
![]()
mstrucz napisał(a):Czy mogę po prostu pojechać na SKP i dostać zaświadczenie że liczba miejsc siedzących to 5