Witajcie! Może ktoś znajdzie radę. Już prosiłam o pomoc-brak reakcji. Co z Wami?
A więc tak- tylna szyba w moim maleństwie otwiera się gdy ją zamykam, a domyka jak otwieram drzwi. Wycieraczka i ogrzewanie działa przy otwartej szybie RATUJCIE!
Odkręcaj tapicere z tylnich drzwi bo mogła się dostać w dziwny sposów gdzieś woda i zmienia funkcje.Jak zobaczysz że to nie to to obróć kostke, a raczej kable w niej, a jak szyba się sama podgrzewa to albo masz zwarcie, albo przełącznik do wymiany.Ja bym stawiał na przełącznik
Tez się podłączę z prośbą o radę. U mnie problem jest z zamknięciem tylnej klapy, muszę kombinować bo zamek nie załapuje jak zamykam. Muszę kilka razy poklikać centralnym i walić drzwiami. Jak otwieram to muszę czasami klamkę docisnąć do drzwi żeby otworzyć .
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Retro Motor Show 2021 - setki pojazdów i tłumy wystawców Zakończone właśnie targi to kolejny w tym roku motoryzacyjny akcent na Międzynarodowych Targach Poznańskich. Po Poznań Moto Fest, Ogólnopolskim Zlocie Czerwonych Samochodów oraz Caravans Salon Poland przyszedł ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.