Tylni reflektor walnięty

27 Sty 2008, 21:01

Mam problem ;/ jestem bidnym studentem i przez ostatnie wietrzne dni dostałem czyms w tylni reflektor... mam nissana micre i nie wiem co mógłbym tam nakleic do póki nie uzbieram na nowy ;/ jest jakas folia czy cos w tym stylu ?? Prosze o pomoc....
KolinS
Nowicjusz

• 27 Sty 2008, 22:20

Jakby to była szyba, to folią dałbyś rade. Jesli natomiast chodzi o reflektor, zaklejenie go może zachęcić policję do zatrzymania Ciebie, za brak światła. Jeszcze tylko pytsanie: w jakim stanie jest ów reflektor? Może zdjęcie....albo głebszy opis
    GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
    Bryann
    Stały forumowicz
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
    Auto: Nie mam

28 Sty 2008, 00:10

Ciekawe jaką Micre masz. Przypuszczam że skoro bidny student to pewnie k11 (1992-1997r) Do tego modelu tylna lampa to wydatek 50-70zł na alegro więc nie wiem czy tak ciężko było by Ci się szarpnąć...
    przemandero
    Nowicjusz

28 Sty 2008, 07:59

Ewentualnie,jezeli ta lampa nie jest mocno zdewastowana,to można na jakiś czas założyć kolorowe żarówki.Dostępne sa zarówno czerwone jedno i dwuwłóknowe jak i pomarańczowe.Tyle tylko,że możesz miec problem rzy przeglądzie technicznym.Oczywiście jak wczesniej pisałem,wszystko zalezy od tego jak mocno ta lampa jest uszkodzona.
    Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
    MotoAlbercik
    Moderator
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
    Miejscowość: Tychy
    Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
    Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
    Paliwo: Benzyna + LPG
    Typ: Terenowy
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2000