Tylnonapędowy do 20tyś

25 Sie 2013, 22:12

Do 20 tysi znajdziesz spokojnie z dobrą R6 pod maską.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

26 Sie 2013, 01:39

przemi06 napisał(a):Kolego wiem jaki naped ma impreza, znalazla sie ona w zestawienu tylko dlatego iz to moje madzenie za mlodu, no i oczywiscie 4x4 jak impreza.

Nie denerwuj sie poniewaz Twoje pierwsze zdanie wyglądało tak:

przemi06 napisał(a):Witajcie, mam taki nie wiem co wybrać. Mam ok 20tyś i chciałbym kupić coś z napędem na tył. Zawsze marzyło mi się Subaru Impreza, da się coś znaleźć w tym przedziale?

Więc po przeczytaniu nie wiadomo o co biega.

Nie powiedziałeś jaka wersja czy n/a czy t no i czy 4x4.

jiGsaw napisał(a):Jak to jak? Silnik umieszczony wzdłużnie za przednią, R6tki, napęd na tył...

BMW było może wcześniej tylko gwarantuje Ci że nie było pierwszą firmą która stosował wspomniane rozwiązania. Był pewien moment że tojka ostro wchodziła w sporty samochodowe i tworzyła konstrukcje silników na tor odpowiednio je "mocując" nie dlatego że BMW tak robiła tylko prawa fizyki tak nakazywały :D Dzięki temu powstały UZy, JZy, 3sge przy których nawet najbardziej zasłużone jednostki UE wypadają miernie.
Generalnie temat rzeka.... :)
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

26 Sie 2013, 07:46

Nie denerwuje się przecież, :-) faktycznie trochę źle to napisałem. No nic jeśli e46 i nic innego nie ma w tym przedziale to ok.
przemi06
Początkujący

Miejscowość: Bydgoszcz

26 Sie 2013, 08:11

przemi06 napisał(a):Nie denerwuje się przecież, :-) faktycznie trochę źle to napisałem. No nic jeśli e46 i nic innego nie ma w tym przedziale to ok.

E46 będzie najtaniej jeżeli chodzi o RWD.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

26 Sie 2013, 10:23

Ok jak cos znajde i bedzie juz cala sumka dam znac zebyscie ocenili linki. :-) troche sie cykam bo to bedzie pierwsza ostra furka do tego, moja pierwsza zima za kolkiem a na to wszystko tylnonapedowka... Prawko mam od 3lat wiec bez paniki,ze swiezak wsiada w bmw. Po prostu nie bylo mi dane smigac zima poza egzaminem i kursem.
przemi06
Początkujący

Miejscowość: Bydgoszcz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Na żywo i zza kierownicy
    Wakacje ze smartfonem w ręce? Dlaczego nie, o ile nie prowadzimy w tym samym czasie samochodu i nie zajmujemy się telefonem bardziej niż tym, co dzieje się na drodze. W przeciwnym razie dekoncentracja za kierownicą może skończyć ...
    Parkowanie prostopadłe tyłem w 5 krokach
    Parkowanie prostopadłe tyłem nie należy do ulubionych manewrów dużej części kierowców. Choć ma liczne zalety, jest zwykle jednym z najsłabiej przećwiczonych sposobów parkowania, zwłaszcza w przypadku ...