Jak narazie przetłumaczono na j.polski 4 książki, znanego wszystkim z programu "Top Gear" Jeremy-ego Clarkson-a.
To tak jakby ktoś nie wiedział
1. "Świat według Clarksona"
Przezemnie książka przeczytana od deski do deski, zreszta jak pozostałe.
Jednak ta jest najbardziej interesujaca i humorystyczna, te spostrzerzenia , jest wspomniane tez pare razy o Polsce, Polakach.
Gorąco polecam Jest też wydanie 'ekskluzywne' zawierajace wiele zdjęć Clarksona.
2. "Wiem, że masz duszę"
W tej książce Clarkson przedstawia sylwetki maszyn z charakterystycznym dla siebie,
niepowtarzalnym poczuciem humoru, wyjaśnia, co sprawia,
że każda opisywana maszyna ma w sobie tytułową "duszę".
3. "I jeszcze jedno... Świat według Clarksona 2 "
Ta zależy jak dla kogo, w porównaniu z pierwszą częścią - nic specjalnego.
Choć też śmiechu co nie miara.
Bo kto by nie chciał wiedzieć czy mieć czy nie mieć złotej karty płatniczej
4. "Motoświat"
Wydana jakoś pod koniec 2007 roku, to książka dla 'podróżników'
Samii napisał(a):3. "I jeszcze jedno... Świat według Clarksona 2 "
Ta zależy jak dla kogo, w porównaniu z pierwszą częścią - nic specjalnego. Choć też śmiechu co nie miara. Bo kto by nie chciał wiedzieć czy mieć czy nie mieć złotej karty płatniczej
Ja w takim razie znajduję się w tej części populacji, która uważa część 2 za znacznie lepszą od 1!
a slyszeliscie ze 14 lutego ma sie pojawic polska wersja miesiecznika Top Gear? Mam nadzieje ze tak jak w wersji angielskiej, beda sie pojawialy artykuly i felietony Clarksona
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Jak zaplanować bezpieczny wyjazd na urlop? Rozpoczął się czas wakacyjnych wyjazdów, a więc i zwiększonego natężenia ruchu. Wiąże się z tym niestety duża liczba wypadków drogowych, do których w ubiegłym roku najczęściej dochodziło w sierpniu, a ...
No on najnowszą ksiązkę zadedykował ,,wszystkim tym któzy ją przeczytali" a co do niego to bardzo fajnie, ze pisze ksiązki chociaż nigdy niemiałem okazji zapoznać się z treścią chociażby jednej z nich;]
Jestem w posiadaniu "Don't stop me now" i "The World According to Clarkson" i naprawdę polecam, pierwsza raczej stricte motoryzacyjna, druga to raczej różne rozkminki Clarksona na przeróżne tematy, rzadko śmieję się czytając książkę, ale przy tej to naprawdę płakałem Nie wiem czy polskie tłumaczenie oddaje jego humor, ale na pewno warto spróbować, pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.