REKLAMA
Każdy po jakimś czasie używania własnego samochodu stwierdza, że chciałby coś zmienić? Samochód nie tak łatwo zmienić, ale drobne elementy w wystroju czemu nie. Najbardziej rzucać się będzie w oczy jak zmienimy pokrowce na fotele. Ale jak dobrać odpowiednie do naszego auta?
Pierwsza podstawowa sprawa to sprawdźmy jaki mamy kolor tapicerki i dodatki do niego. Następnie kolor lakieru tez jest ważny. Wypośrodkujmy i dobierzmy alternatywę taką, żeby pasowało do pozostałych kolorów. Jeżeli mamy beżowe wykończenia szukajmy bezowych pokrowców i np. beżowe dywaniki. Np. Jeżeli mamy niebieskie autko i popielatą tapicerkę wybierzmy popielate pokrowce z delikatną wplecioną nitką niebieską w popielaty pokrowiec.
Pamiętajmy że jeżeli mamy napisane pokrowce dopasowane znaczy to, że zakładając je należy uzbroić się w cierpliwość. Są one naprawdę dopasowane, ciasno wchodzą i czasami mamy wrażenie że są za małe. Nic bardziej mylnego, po wciśnięciu ich wreszcie na np. zagłówki wyglądają jak uszyte na miarę. I tak ma być
Następnie dobierzmy dywaniki do koloru, ja znalazłem takie kolory: czarne, popielate i beżowe. Na zimę gumowe na lato materiałowe (welurowe) lub są też takie częściowo gumowe i częściowo wykładzina dywanowa. Fajnie to wygląda.
Jak już nic nie pasuje to zostają tzw. koszulki w różnych kolorach lepsze i gorsze jeśli chodzi o materiał co się również wiąże z ceną.
Proponuję wam zapoznać się z propozycją sklepu ThBud.
W tym sklepie naprawdę można dobrać do prawie każdego auta wg. tabel i wykazów
Np. są koszulki nietypowe bo w części zabudowane bawełniane - coś innego NOWOŚC
Można zadzwonić i poradzić się co mamy wybrać. Ciekawostka to dostawa na terenie Bydgoszczy bezpłatna, więc polecam głównie bydgoszczanom
Polecam też taki asortyment na prezent świąteczny, bo widziałem też takie posty - co kupić na prezent dla chłopaka czy męża.
Pozdrawiam