UAZ Hunter

20 Lut 2010, 13:41

ok, źle się wyraziłem, Służba Parkowa to się chyba nazywa... czy coś :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

20 Lut 2010, 13:52

A nie do parku to się nie przeniosę - słabsze pensje i robota mniej ciekawa jak dla mnie. Wolę śmigać prywatnym, takim jakiego chcę, a nie jaki mi przydzielą.
Obecnie
Jeep ZJ'95 LPG + 4" MT32"
textor2
Początkujący

Miejscowość: Z lasu

20 Lut 2010, 14:29

u nas z tego co mi opowiadali kumple, lesniczy kupił sobie nowego Gr-a, to się wszyscy śmiali, że gałęzie w lesie poucina, żeby go sobie nie zarysować :mrgreen:
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

20 Lut 2010, 22:00

textor2 napisał(a):Gdzie są nadleśnictwa, w których leśniczowie i podleśniczowie jeżdżą służbowymi autami? Osobiście nie znam żadnego, może się przeniosę. :mrgreen:

W okolicy moich terenów jest. Panowie ze straży leśnej odwożą żony i koleżanki z nadleśnictwa Pickupami ze straży do domu i po zakupy, ale to tylko ze straży, lesniczowie i podleśniczowie oczywiście prywatne furmanki.
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

28 Lut 2010, 19:00

withoutnick, silnik od wołgi? kolo ma uaza z Andorią nie nażeka ale coś z mostami sie dzieje lecz w terenie radzi sobie ok.
KONTROLA JEST NAJWYŻSZĄ FORMĄ ZAUFANIA
white wolf
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: FESTUNG BRESLAU

28 Lut 2010, 21:55

Wezyrro napisał(a):u nas z tego co mi opowiadali kumple, lesniczy kupił sobie nowego Gr-a, to się wszyscy śmiali, że gałęzie w lesie poucina, żeby go sobie nie zarysować :mrgreen:

:wink: Przycinanie gałęzi nic nie pomoże, auto i tak bedzie porysowane chodźby nie wiem jak uważał.
samurai2002
Początkujący

Miejscowość: Lubuskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody użytkowe Volkswagena z napędem na cztery koła
    Marka Volkswagen Samochody Użytkowe od wielu lat oferuje wybrane modele z napędem na cztery koła 4MOTION, od tego roku w salonach dostępna jest pełna paleta produktów. Najdłuższej z napędem na cztery koła sprzedawany ...
    Kierowco - mądrze używaj świateł w samochodzie
    W sezonie, kiedy pogorszona widoczność z powodu opadów i gęstych mgieł niejednemu kierowcy sprawia kłopot, dbanie o sprawność i czystość oświetlenia w naszym samochodzie nabiera szczególnego znaczenia. Bardzo ...

28 Lut 2010, 22:22

Chyba ze go oklei przezroczystą folią :wink:
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

01 Lis 2015, 16:02

UAZ wersja Hunter tylko jeden jest taki w polsce wart ponad 10 tys $ zajawka na grudzien 2015 :D
poketroket
Obserwowany

Prawo jazdy: 06 02 1998
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: caddy

30 Gru 2024, 17:26

Nie mogę powiedzieć żeby UAZ 469b był tandetny. Na to co ma robić działa jak należy. Ma wady ale akurat takie, że i tak dojedzie tam gdzie trzeba. Najlepszą wadą jest widok ludzi na myjny jak się myje auto od środka i bez problemów nim pozniej z myjni wyjezdza. Wszystko zalezy od regularnego dbania o czesci. Hunter to trochę lepiej odpicowany 469 i co ważne jezdzi.
Gabi20vt
Obserwowany

Zdjęcia: 1