REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ghost Writer napisał(a):3 - czy umowa kupna-sprzedaży samochodu musi być też na nas dwóch czy tylko na mnie?
Ghost Writer napisał(a):5 - jak wogóle wygląda ściągnięcie samochodu z zagranicy, choć mam znajomego który tym się trudni nie wiem czy on wyłapuje oferty, kupuje samochód a następnie znosi swoją własność na rzecz przyszłego odbiorcy?
Ghost Writer napisał(a):6 - czy da się obejść 2% podatek od zakupu?
Ghost Writer napisał(a):2 - jeśli tak, jak ma wyglądać umowa, kto musi być pierwszy na umowie, aby zniżki były akceptowane?
Ghost Writer napisał(a):1 - czy mogę ubezpieczyć samochód z wujkiem (jesteśmy z innych miast, a także województw - samochód chciałbym zarejestrować u siebie)?
Ghost Writer napisał(a):nie mam 25lat, prawo jazdy kilka miesięcy i gdy zrobię kolizję tfu tfu tfu a ubezpieczę się w innym Towarzystwie Ubezpieczeniowym niż obecnie w którym jest krewny, wujek nie straci zniżek?
Ghost Writer napisał(a):ale czy rejestrujac auto w Wawie będe mógł na stałe poruszać sie nim po moim mieście?
Ghost Writer napisał(a): I jeszcze czy zniżki wujka przejda na mnie np po roku czy zarabiam sam na siebie?