Ubezpieczenie assistance

02 Mar 2015, 12:57

Ubezpieczenie assistance: wszystko, co powinieneś o nim wiedzieć!

Więcej znajdziesz tu:

[link do mFind wygasł]

A Wy jakie macie doświadczenia? Ktoś z Was korzystał? Jesteście zadowoleni czy raczej nie polecacie?

Urszula Zimnoch
mfind
Aktywny

Zdjęcia: 4
Auto: Volvo S40

02 Mar 2015, 13:08

Podzielę się z wami moim doświadczeniem o ass. Jechałem z żoną i 6 miesięczną córką z Warszawy do Krakowa i 100 km przed Krakowem samochód padł. Była 4 rano, zadzwoniłem na infolinię i laweta była po 30 minutach. Auto zostało z holowane pod dom teściów, a nas zabrał kierowca. Naprawdę fajna sprawa. Nie wiem co byśmy zrobili o tej godzinie zdani sami na siebie, na trasie z małym dzieckiem. Od tamtej pory zawsze kupuję to usługę… wiadomo jest to dodatkowy wydatek, ale to poczucie, że jak coś się stanie można liczyć na pomoc jest super. Jestem, też spokojny jak żona sama z córą jedzie w trasę.
nowakdariusz
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 02 1992
Auto: fiat
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Na obcej drodze w okresie Wakacyjnym
    Okres wakacji to czas wielkich wyjazdów. Często przygotowania do nich trwają cały rok, a czasami decyzja o kierunku wyprawy podejmowana jest spontanicznie i w ostatniej chwili. Przed każdą podróżą musimy jednak ...