Forumowicze,
czy 3300 za OC/AC to duzo, jezeli wziac pod uwage, ze to moje pierwsze auto (Mitsubishi Lancer 1., ze jest z salonu, ze mam blisko 30 lat? Wydaje mi sie, ze to nie jest duzo, a internetowe symulacje pokazuja znacznie wyzsze kwoty.
Nie, nie jest to dużo, choć pewnie jak to w życiu mogłoby być taniej.
Swoją drogą jak sobie pomyślę, że miałbym wydać na ubezpieczenie 3300 zł rocznie i nie mieć z tego nic, to mnie coś strzela.
Jak to nie mieć nic z tego? Jak to auto rozbijesz albo Ci ukradną to to będzie nic?
3300 to nie jest dużo przy nowym aucie i bez zniżek. Nie sądzę, żebyś znalazł gdzieś taniej.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Volkswagen i Porsche łączą siły Przyspieszony proces integracji umożliwi połączenie działalności związanej z produkcją samochodów już z dniem 1 sierpnia 2012 - Volkswagen Group w pełni przejmuje kontrolę nad działalnością Porsche uzyskując pozostałe ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.