REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jacek51 napisał(a):Nie chciał mi powiedzieć co mam zrobić żeby uniknąć podwójnego OC tylko że musze opłacić składkę bo nie wypowiedziałem umowy przed końcem wygaśnięcia polisy.
Dzisiaj chyba najlepiej zrobić to online przez stronę u aktualnego ubezpieczyciela najczęściej jest tak możliwość. Uważam, że to najszybsza metodaMotoAlbercik napisał(a):Za dzień złożenia wypowiedzenia uważany jest dzień, w którym TU dostanie wypowiedzenie, przy czym kiedyś było tak, że wysyłając pocztą, liczyła się data stempla pocztowego. Nie wiem czy nadal tak jest.
Nie do końca mi wytłumaczył jak to mogę zrobić, a że na początku powiedziałem że mam inne ubezpieczenie to wyczułem że nie bardzo chciał rozmawiać i powiedział że wszystko jest na stronie internetowej Link4. No ok ale mógł coś podpowiedzieć tak jak tu mi dokładnie wytłumaczyliście.MotoAlbercik napisał(a):A co to był za nieuczciwy agent, który nie chciał co pomóc?
Moto-AL całkowicie się z Tobą zgadzam bo miałem z tym oszustami do czynienia.....MotoAlbercik napisał(a):Link4