Ubezpieczenie pojazdu w Link4

12 Cze 2009, 10:11

Czy ktoś z szanownych posiada Polisę w Link4 ? Planuję się tam ubezpieczyć .
chodzi mi o uzyskanie zniżki 3% z tytułu polecenia . Ja dostane 3 % ty 50 PLN . Potrzebuję tylko nazwisko ubezpieczonego miejscowość zamieszkania .
Moje GG : 1601058
Demo2009
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok

17 Cze 2009, 14:37

Demo2009 napisał(a):Czy ktoś z szanownych posiada Polisę w Link4 ? Planuję się tam ubezpieczyć .
chodzi mi o uzyskanie zniżki 3% z tytułu polecenia . Ja dostane 3 % ty 50 PLN . Potrzebuję tylko nazwisko ubezpieczonego miejscowość zamieszkania .

A wiesz więcej o znizkach tudzież promocjach jakie w tej chwili mają? Planuję zmienić ubezpieczyciela na tańszego i właśnie się nad Link 4 zastanawiam.
koras33
Nowicjusz

Miejscowość: Wawa

10 Lip 2009, 10:49

koras33 napisał(a):
Demo2009 napisał(a):Czy ktoś z szanownych posiada Polisę w Link4 ? Planuję się tam ubezpieczyć .

A wiesz więcej o znizkach tudzież promocjach jakie w tej chwili mają? Planuję zmienić ubezpieczyciela na tańszego i właśnie się nad Link 4 zastanawiam.

Jesli chodzi o zniżki w linku to tutaj macie info o najnowszej - http://www.kmh24.pl/kmh24_newsWiecej_74 ... stach.html Natrafiłem przed chwilą przy porannym przeglądzie prasy:)
wroclek
Nowicjusz

Miejscowość: Wawa

18 Sty 2012, 17:45

Spróbuj w Liberty Direct - tanio jest. Chwalą się w reklamie, że Rzeczpospolita umieściła ich na drugim miejscu. Nie dyskryminują młodych kierowców i można się ubezpieczyć przez Internet. CHociaż analogowo też - w multiagencjach jest.
contiki
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2011

02 Lut 2012, 16:44

Co jakiś czas na rynku pojawiają się atrakcyjne zniżki od poszczególnych ubezpieczycieli,więc myślę,że warto się nad tym zastanowić i wybrać najlepszą ofertę. A opinii na forum jest naprawde wiele.
Krzytronik
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Audi A3 2002 1.9

24 Lut 2012, 16:30

Odnośnie dodatkowych zniżek na OC i AC to w Link4 nie ma teraz możliwości uzyskania dodatkowej zniżki za kod promocyjny. W ich kalkulatorze nadal znajduje się ta pozycja ale temat ten jest już nieaktualny.

Dla tych, którzy nie wiedzą - You Can Drive to platforma ubezpieczeniowa online Ergo Hestii.

Czasami na daną grupę aut zniżki za kod organizuję także Alianz Direct.
dominicue
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań
Auto: Seat Cordoba Vario
Silnik: ASV
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Retro Motor Show 2022 - najpiękniejsza edycja
    Najpiękniejsza edycja Retro Motor Show za nami! Trzy wyjątkowe dni pod hasłem zabytkowej motoryzacji przyciągnęły na teren Międzynarodowych Targów Poznańskich 29.733 zwiedzających. Rekordowa ekspozycjaNajlepsi z najlepszychWytoczono ...

27 Lut 2012, 11:49

Teraz jest taka konkurencja i wybór,że mało kto w tym wszystkim się orientuje- no może oprócz przedstawicieli handlowych. Swego czasu byłem w LiNK 4 i nie narzekałem,jednak teraz po zmianie samochodu postanowiłem się przenieść. Chodzi głównie o tańsze OC wraz z pakietem AC.
Exedy24
Początkujący

Auto: AUDI A4

17 Mar 2012, 22:27

Czytałem raport o ubezpieczeniach OC. Wynikało z niego, że jesteśmy wierni jednemu ubezpieczycielowi. Możemy ubezpieczyciela zmieniać co rok. Tymczasem ok. 80% z nas nie dokonuje zmian i pozostaje przy tym ubezpieczycielu co w roku poprzednim. Tymczasem okazuje się, że gdy rok temu np. Link 4 miał najlepszą ofertę, to już teraz może mieć inny ubezpieczyciel... .
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika