Uchwyt na GPS

06 Maj 2009, 15:09

Witam, w związku z tym, że ostatnio w pracy nieźle mi szło szefostwo w ramach premii zakupiło dla mnie GPS Mio Moov 360 (fajna zabawka polecam :grin: ). Wszystko fajnie ale problem polega na tym, że w czasie jazdy nie mogę trzymać tego w ręce. Chcę zakupić jakiś uchwyt do na to cacko. Znalazłem coś takiego: http://www.neyoo.pl/uchwyty-do-telefono ... Units.html I tu moje pytanie czy używacie takich uchwytów? Czy się nie odklejają? I gdzie najlepiej to przymocować, żeby nie stwarzało niebezpieczeństwa?
Ostatnio edytowany przez ten22, 06 Maj 2009, 22:09, edytowano w sumie 1 raz
ten22
Nowicjusz

06 Maj 2009, 17:30

Jak nie będziesz w kółko odrywał i przyklejał, tylko przykleisz do szyby i nie będziesz się bawił, to Ci posłuży. Nie będzie się specjalnie odklejać.

Lepszą są takie uchwyty jakie wybrałeś, niż te z wyginaną rękojeścią. Bo jak się jedzie to dziury, nie dziury, nierówności i auto skacze. W przypadku tych wyginanych rączek musisz odpowiednio oprzeć je o deskę rozdzielczą, bo nawigacja będzie Ci skakać, pojawią się wstrząsy na końcu i szybciej się będzie odklejać.

Zamontuj sobie nad środkowym panelem, ewentualnie po lewej stronie nad nawiewami. Już jak uważasz.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kalkulator czasu podróży
    Kalkulator czasu podróży może być przydatny dla osób planujących dłuższe trasy, w tym wakacje, wyjazdy służbowe czy też przeprowadzki. Dzięki kalkulatorowi, można oszacować, ile czasu zajmie dana trasa i zaplanować ...