Witam. Mam pytanko odnośnie uchwytu na napoje BMW 5f10. Czy taki uchwyt od Anglika będzie pasował do Europy i czy jest jakaś różnica w wersji przed liftem po lifcie? Dziękuję za pomoc.
Chcesz go zmienić czy nie masz go w ogóle? Jak masz zobacz jaki masz na nim numer części i podaj tu bo po nim najlepiej znaleźć w F10 przed i po lifcie chyba lekko się one różniły.
Jak kupić auto - kilka przydatnych wskazówek Zakup samochodu to ważna inwestycja, wymagająca namysłu. Przyszli właściciele nowych czterech kółek niejednokrotnie stają w takich momentach przed wielkimi dylematami, które nie sprowadzają się tylko do wyboru ...
Renowacja zniszczonej skórzanej tapicerki Chciał bym się z Wami podzielić wiedzą na temat renowacji skórzanych tapicerek. Mam za sobą ok. 20 odnowionych foteli, kilka kanap tylnych, boczków drzwiowych oraz kierownic. Właściwie uczyłem się na własnych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.