Uchwyt Samochodowy do Samsung Galaxy S6

26 Paź 2015, 16:52

Poszukuje jakiegoś dobrego uchwytu samochodowego do swojego Passata. Dość już mam chłamu, który odkleja się od szyb albo telefon cały w nim "lata" macie jakieś doświadczenie z dobrymi uchwytami samochodowymi? co polecacie?
relecto
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 03 2007
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Volkswagen Passat

28 Paź 2015, 09:00

Z regóły te najtańsze uchwyty mają słabe przyssawki i po jakimś czasie praktycznie nie da się ich przyczepić do szyby ponieważ ten kauczuk z którego jest zrobiona twardnieje.

Najlepszą opcją jest zamontowanie uchwytu telefonu na stałe wtedy masz pewność że jest solidnie przyczepiony.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

29 Paź 2015, 12:06

Ja polecam uchwyty Brodita - rzeczywiście solidnie wykonane, niestety bardzo drogie. Sprawdź czy coś Ci pasuje i czy ceny Cię nie przestraszą :) brodit24.pl
frodan
Nowicjusz

Auto: A3

05 Lis 2015, 16:44

Znalezienie dobrego uchwytu to sztuka - wiem coś o tym. Ja miałam taki przyklejany do szyby kupiony na targu (i to był błąd)... Wywaliłam go po około tygodniu. Teraz planuję zakup nowego ale z uchwyt.pl bo wiem, że znajdę tam wysokiej jakości uchwyty a nie jakiś chiński badziew. Myślałam o zakupie uchwytu na nawiew ale jeszcze nie wiem...
limonka87
Nowicjusz

Auto: Peugeot

17 Lis 2015, 16:59

Trochę mnie nie było, w między czasie w delekację ruszyłem :) W końcu zdecydowałem się na ten Brodit i powiem szczerze no nie ma się do czego przyczepić. Montaż łatwy, podstawa trzyma się świetnie, nic nie lata, nie ma żadnych drgań. Sam uchwyt trzyma telefon bardzo pewnie, wygodnie się go wkłada i wyjmuje a z samego telefonu można korzystac i w poziomie i w pionie bo jest tam taka kulka, dzięki której można obracać cały uchwyt. Jedyna wada to cena, ale teraz przynajmniej wiem za co zapłaciłem.
relecto
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 03 2007
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Volkswagen Passat