Ulubiona Marki Radia Samochodowego.

Najlepsza marka radia samochodowego to;

Pioneer.
0
Brak głosów
LG.
1
9%
Blaupunkt.
2
18%
JVC.
4
36%
Keenwood.
0
Brak głosów
Sony.
2
18%
Inny producent.
2
18%
Razem głosów : 11

06 Lut 2010, 21:15

Wasza ulubiona marka radia samochodowego?która byscie polecili,a która zdecydowane odradzali.
Szymichowski
Nowicjusz

Miejscowość: Kartuzy

07 Lut 2010, 18:09

Witam.

Powiem tak. Posiadam radyjko LG LAC 5900. Na MOSFETach. Doskonale współgra z fabrycznymi głośnikami w moim Focusie, co nie zmienia faktu, że samo nagłośnienie wymienię wkrótce na JBL prawdopodobnie. Nie ukrywam, że miałem fundusze, aby nabyć jakieś radyjko Sony lub Pioneer ale tu zadecydowała czytelność i łatwość w obsłudze. Mija pół roku. Radio nie sprawia mi żadnych przykrych niespodzianek. mam wszystko, co potrzeba. Odtwarzanie cd-r/-rw, gniazdo USB, gniazdo AUX, wyjście wire remote, pilot, wyjście na wzmacniacz. Polecam. :)

Pozdrawiam.
EQALISER
Nowicjusz

Miejscowość: Jaworzno

07 Lut 2010, 21:48

A ja mam zwykłe radyjko Denver-a kupione za 160zł - ma wyjmowany panel i dość ładne niebieskie podświetlanie i jeszcze ma plus który mi bardzo odpowiada bo ma wejście na karte MicroSD i nie musze się bawić z płytami.
piotrpz87
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Mazda 6
Silnik: 2,3
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

07 Lut 2010, 22:04

Blaupunkt - miałem już dwa takie na CD ;] Super radia.
Burning
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: Nie mam

07 Lut 2010, 22:43

i ja miałem blaupunkt ładnie grało lecz mi skradziono obecnie mam JVC KD-R401 i nie narzekam
badylo18
Nowicjusz

Miejscowość: stary gaj
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Automaster Show 2013 / relacja
    Na lotnisku w Kamieniu Śląskim 28 kwietnia odbyła się impreza Automaster Show 2013. Dla fanów motoryzacji przygotowanych było kilka testów sprawnościowych: jazda na trolejach czy test Stewarta, ale każdy mógł ...