Umowa kupna sprzedaży samochodu 2 kupujących

30 Lip 2015, 12:54

Witam,szukam umowe kupna sprzedaży samochodu polsko holenderska zeby bylo 1 sprzedający a 2 kupujacych

albo jak dopisać współwłasciciela do tej umowy http://mct-tlumaczenia.pl/wp-content/up ... polska.pdf zeby było dobrze chodzi o zniżki oc
Gifer
Nowicjusz

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW nie wiem

30 Lip 2015, 13:56

Ja w swojej umowie normalnie postawiłem ukośnik i dopisałem współwłaściciela, którym był mój ojciec. A na dole jego czytelny podpis pod moim i umowa była uważana w urzędach :)
roziom3388
Początkujący

Zdjęcia: 39
Auto: Honda Prelude
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna

30 Lip 2015, 14:24

roziom3388 napisał(a):Ja w swojej umowie normalnie postawiłem ukośnik i dopisałem współwłaściciela, którym był mój ojciec. A na dole jego czytelny podpis pod moim i umowa była uważana w urzędach :)

Taki zabieg w zupełności wystarczy. Ważne, aby dane były czytelne i kompletne, oraz były 2 czytelne podpisy :)

Pozdrawiam,
Łukasz
mfind
Aktywny

Zdjęcia: 4
Auto: Volvo S40
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW X4 Concept nowy Sports Activity Coupe
    Każde BMW X wyznacza nowe standardy w swojej klasie. Pierwszy model BMW X – BMW X5 – zadebiutował w 1999 roku, tworząc segment aut typu Sports Activity Vehicle (SAV), w którym od lat królują modele ...
    Mazda MX-5 - samochód do driftu
    Ciekawie prezentuje się również Mazda MX-5, szczególnie jej druga generacja o oznaczeniu NB. To niewielki, tylnonapędowy kabriolet, którego największymi zaletami są niska masa i rozsądne ceny. Auto kupimy ...