Uni-Car Inowrocław

30 Sty 2013, 10:25

Polecam ten warsztat wszystkim fanom marki Renault i nie tylko.

Od kiedy jestem w posiadaniu auta z tego koncernu serwisuje go właśnie w tym warsztacie.
Jak do tej pory jeszcze się na nich nie zawiodłem. Bez kolejek, rzeczowo i co najważniejsze - dokładnie!

Z ręką na sercu polecam!
karolove
Początkujący

Prawo jazdy: 01 06 1988
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Renault Megane III RS
Silnik: 2000cm3 250KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

22 Lut 2013, 11:13

Kupiłem od nich Dacię dla żony. Bardzo spodobało mi się to, że są tak bardzo elastyczni, jeśli chodzi o chodzi negocjacje. Obsługa w ramach gwarancji również bez żadnych zastrzeżeń.
maciekluka
Początkujący

Auto: renault laguna

27 Lut 2013, 11:44

Również mogę polecić ich warsztat z czystym sumieniem. Serwisuję sobie z nimi już 2 autko i jestem bardzo zadowolony. Bardzo rzetelnie podchodzą do każdego zlecenia, niezależnie czy robione jest w ramach gwarancji czy po za nią. Ceny jak na tego typu warsztat nie są wysokie, więc warto korzystać z ich usług.
kolorowy
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź
Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: renault
Silnik: 2.0
Rok produkcji: 2008

28 Lut 2013, 15:02

Tak się składa, że akurat ostatnio byłem robić tam sprzęgło w moim potworze. Przy okazji wymienili rozrząd, dzięki czemu wyszło taniej. Uni-Car trzyma poziom. Wszystko jak zwykle przebiegło bez żadnych problemów i wszystko śmiga, aż miło.
karolove
Początkujący

Prawo jazdy: 01 06 1988
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Renault Megane III RS
Silnik: 2000cm3 250KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

23 Maj 2013, 14:29

Miałem mała przygodę z moim autem, nie z mojej winy. Naprawiałem właśnie u nich. Wszystko pięknie załatwili, o nic nie musiałem się martwić. Po prostu oddałem auto i po 1,5 tygodnia dostałem telefon, że autko stoi gotowe do odbioru.

Naprawdę polecam Wam ten warsztat, jeśli zależy Wam na fachowej obsłudze i odpowiednim poziomie napraw.
maciekluka
Początkujący

Auto: renault laguna