witam szukam czegoś "innego" a zarazem taniego w użytkowaniu dlatego na mojej liście jest honda civic UFO, możecie mi doradzić co kupić abym był zadowolony kandydaci: -Astra Cabrio 1,6 lub 2,0 benz -Honda Civic 1,8 benz -Alfa Brera 2,2 benz - Megane Cabrio 2,0 benz - Peugeot 407 Coupe 2,2 benz
no powiem Ci, że mało jak na te modele, bo Alfa zaczyna się od 35 i lepiej. Ładny Civic 30. Zamień Brerę na 159, może 26k coś uda się kupić. Najłatwiej byłoby Ci kupić Megane i Astrę.
Tak wiem, że są ogłoszenia ale potem byłaby gatka jaka Alfa nie jest awaryjna
Ostatnio edytowany przez dzida, 01 Sty 2014, 21:23, edytowano w sumie 1 raz
Nowy Lexus IS oraz IS F w 2021 roku? Wiele wskazuje na to, że Lexus IS w najbliższych latach doczeka się następcy. Najnowsze informacje wskazują, że auto czekają spore zmiany - zostanie oparte na platformie TNGA, otrzyma nową turbodoładowaną jednostkę benzynową ...
Toyota Century 1967 rok Pierwsza Toyota Century miała za zadanie zdobyć japoński rynek aut luksusowych. Auto powstało w setną rocznicę urodzin Sakichi Toyody, założyciela Toyota Industries, i temu zawdzięcza swoją nazwę. Samochód jest flagowym ...
aby nie z silnikiem 1,5dCi, bo to jednorazówka do 150tys. km; w 1,9dCi padają turbiny szybko części tanie, oprócz dachu - wiadome no i tu się sprawdza powiedzenie, że im mniej elektronicznych bajerów tym lepiej
Skoro jeździsz laguną II to co byś nie wybrał z wyżej wymienionych samochodów to i tak będzie lepiej Z typowanych przez Ciebie samochodów celował bym w opla albo hondę, reszta jakoś nie wzbudza zaufania...
Tylko na Civica 1,8 nie wiem czy starczy 26k. Na pewno można w tej kwocie szukać już najsłabszej wersji 1,3 ale ona nie jedzie (prawie 14s do setki). Miałem styczność właśnie z takim silnikiem. Też bym szukał Civica ale na 1,8 trzeba trochę zwiększyć budżet.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.