Uruchomienie Radia MEDION MD42540

10 Kwi 2010, 13:34

Posiadam Radio MEDION MD4250 i mam problem iż nie chce się włączyć, nie wyświetla się nic, natomiast świeci się dioda pod panelem i mogę wkładać i wyjmować płytę i jeszcze dodam ze "pika" gdy nacisnę jakiś przycisk na panelu lecz nic się nie włącza ;/ radio było sprawne lecz gdy po jakimś czasie nie używania wsadziłem do samochodu i nie wiem teraz jak je się uruchamia ;/ co możne być tego przyczyną ze nie mogę go uruchomić ?

Jeśli ktoś miał doczynienia z czymś takim to prosił bym o odpowiedź co możne być nie tak albo jak je w ogóle włączyć bo nawet nie posiadam instrukcji.

jakieś pomysły?? możne chociaż czy takie radia maja zabezpieczenia albo czy to uszkodzenie, bo nie wiem o co temu radiu biega. I nie wiem czy oddać do naprawy czy radio jest sprawne.

dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam
tomekccoolloo
Nowicjusz

Miejscowość: Skierniewice

25 Kwi 2010, 12:05

nie podłączyłeś napewno 1 kabelka z tyłu :) też tak mialem przy swoim radiu. sprawdz czy podłaczyłeś wszystkie kable
pyra2010
Nowicjusz

Miejscowość: koło
Prawo jazdy: 01 01 2008
Auto: VA BORA
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Honda Civic - kompaktowy hatchback do miasta
    Podstawowa pięciodrzwiowa Honda Civic dostępna jest z dwoma silnikami benzynowymi VTEC Turbo: jednolitrową jednostką o mocy 129 KM i 1,5-litrowym silnikiem wytwarzającym 182 KM . W przypadku obu motorów auto można ...