Ustawienie rozrządu Volvo s40 2.0 D 2005r prosze o pomoc

22 Wrz 2008, 14:40

Dobrze ze problem rozwiązany ale na przyszłość to radze pojechać do specjalisty na przykład aso volvo a nie kombinować samemu ;)
Domi99
Nowicjusz

23 Wrz 2008, 19:23

heh byłem w servisie volvo poniewaz nie miałem w tym aucie komputera i za byle jaką pomoc są tak masakrycznie wielke koszty ze szok
nowy komputer + program = 6800zł ;/
damianno
Nowicjusz

24 Wrz 2008, 14:52

nie wiem dlaczego podali ci taka cene... Przeciez maja to swoja akcje: 4+ i starsze samochody niz 4 lata maja duze znizki na czesci i uslugi serwisowe...
wokus
Nowicjusz

25 Wrz 2008, 19:26

ale moje volvo jest z 2005 rok 12 miesiąc wiec nie było szans na załapanie sie na tą akcje ale jakis tam rabat dali 5%
damianno
Nowicjusz

30 Wrz 2008, 15:42

ale znizka to znizka nie?? :) to oznacza ze dbaja o klienta... A mi sie takie podejscie podoba!
wokus
Nowicjusz

21 Maj 2010, 17:48

Każdy lubi zniżki a 5% przy większej sumie jednak cieszy :P , a rozrząd to jedna z droższych rzeczy w niektórych samochodach...
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo.
faldurf
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warsaw
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota GT86
    Sportowe coupé Toyoty zdobyło wielką sławę jako samochód dający ogromną frajdę z jazdy, który jednocześnie nie kosztuje majątku. Wersja kabriolet z pewnością przysporzyłaby dodatkowych fanów tylnonapędowej ...
    Co wpływa na ceny OC i AC?
    Pojemność silnika, model i marka samochodu, profil kierowcy i jego historia szkodowości jazdy – te wszystkie czynniki wpływają na wysokość składki pakietu ubezpieczeń OC i AC. Wysokość ceny polis komunikacyjnych dodatkowo ...