Witam. Do wymiany mam uszczelkę szyby kierowcy ponieważ wyskakuje z niej szyba. Nigdzie nie moge znaleźć takich uszczelek to mojego auta: civic vi fastback. Dlatego tez czy mógłbym ją dostać przez mechanika który churtowo zamawia czesci czy tam raczej tez nir ma? Interesuje mnie ile tkie coś w ogole kosztuje? Może ktoś się w tym temacie orientuje. Na allegro znalazłem nowa za 6zl za metr niby uniwersalna ale nirle wiem czy to da rade. Pozdrawiam.
Hmm uszczelka część uszczelki jest zapadnieta i wydaje się ze ona wypycha szybe do góry. Tak czy siak ona chyba tez będzie do wymiany bo nawet jak docisne szybę to jest mała szparka u góry.
Lexus LFA - nieznana historia legendy Lexus LFA, wyprodukowany w limitowanej serii liczącej tylko 500 egzemplarzy supersamochód, zaledwie w kilka lat od wejścia na rynek zyskał status legendy. Niezwykła jest również historia powstania tego modelu. ...
Rambler Marlin Rambler Marlin - samochód osobowy klasy średniej produkowany pod marką AMC (American Motors Corporation) w latach 1965–1967. Jedyną dostępną opcją nadwoziowa był 2-drzwiowy fastback, napęd przenoszony był na ...
Mi to wygląda na to że szyba na samym dole (w drzwiach) wypadła z uszczelki i już nie umie sama tam wskoczyć. Wyciągnij tą uszczelkę i wsadz jeszcze raz używając szyby możesz też delikatnie przesmarować szynę (gdzie wchodzi uszczelka) płynem do naczyń napewno Ci to ułatwi sprawę. Może być też tak że ta uszczelka jest porwana na dole i dlatego szyba w niej się nie kleszczy. Ty masz problem z dołu a nie z góry.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.