Uszkodzona nowa opona Dunlop-foto?

24 Lis 2010, 22:25

Witam. 3 tygodnie temu kupiłem nowe opony Dunlop Response.
Wczoraj wieczorem pojechałem na zakupy do Auchana.Postawiłem autko na parkingu ze skręconymi kołami. Po zrobieniu zakupów wyjechałem z parkingu z dziwnym odgłosem z przodu od strony kierowcy. Po przejechaniu 10km zatrzymałem autko i zobaczyłem wkręconą śrubę załączam foto:[link wygasł]
Nie wiem czy ktoś mógłby zrobić mi na złość czy po prostu wjechałem na śrube. Fakt że wcześniej jeżdziłem bez żadnego problemu do momentu kiedy wyjechałem z pod parkingu Auchana zaczeło mi już stukać. Co byście mi doradzili? Naprawa? Czy zakup nowej opony?
Proszę o pomoc?[link wygasł]
ohsen1
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

24 Lis 2010, 23:47

Bez przesady z tą wymianą. Oddaj do wulkanizacji - zapłacisz 30zł a opona jak nowa...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

25 Lis 2010, 17:25

Zdecydowanie naprawa nie ma co się przejmować.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

25 Lis 2010, 17:58

Dzieki za porade. Kosztowało mnie to 20zł. Założyli mi chłopaki łatke i powiedzieli tak jak wy że nie ma się czym martwić jest Ok.
ohsen1
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

01 Gru 2010, 22:26

Pewnie ktoś pod marketem kupił sobie nową wkrętarkę i chciał ją przetestować - debili w tym kraju nie brakuje - patrzcie na wyniki wyborów :)
aleksandra1986
Początkujący

Miejscowość: Wrocław
Prawo jazdy: 01 01 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus GS - samochód do driftu
    Większy brat Lexusa IS to kolejna warta rozważenia propozycja do driftu. Tylnonapędowe auto jest produkowane od 1993 roku, a pierwsza i druga generacja modelu również występowały z silnikiem 2JZ. W ofercie była dostępna ...